Skip to main content

Seniorrejser til Gardasøen efterår 2023

På vores tur til Gardasøen oplever vi Norditalien, hvor varmen er behagelig, uden at være for overvældende. Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning. 

Vi skal selvfølgelig opleve disse imponerende omgivelser, både fra land- og søsiden, og gang på gang betages man af den storslåede natur med både bjerge, vinmarker og palmer som spejler sig i søens klare vand. Vi skal besøge Verona hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares  udødelige drama, Romeo og Julie. Kronen på værket er selvfølgelig den verdensberømte lagune-by Venedig. Her skal vi indsnuse den helt specielle atmosfære som denne meget unikke by er så  kendt for. Vi skal opleve Markuspladsen, Sukkenes Bro og se det særprægede liv i og omkring kanalerne, hvor gondoler og vandtaxier er en fast del af bybilledet.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • Busopsamling til lufthavnen

  Afgang med bus fra din egen kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Norditalien (nærmere information om afrejsetider følger senere).

  Busopsamling til lufthavnen
 • Afrejse til Gardasøen

  Vores danske rejseleder venter i lufthavnen og følger med i bussen til Hotel Bisesti i Garda by. Køretid ca. 2 timer.

  Afrejse til Gardasøen
 • Udflugt 1: Verona (inkl frokost)

  På denne udflugt skal vi en tur til Verona som kun ligger en god halv times kørsel fra Garda by. Her skal vi på en længere byvandring, og se nogle af alle de seværdigheder byen er så kendt for.
  Først og fremmest den imponerende romerske arena – Arena di Verona – som er en af de bedst bevarede arenaer fra romertiden, og som i dag bruges til opera og koncerter. Vi skal selvfølgelig
  også forbi Julie’s balkon som blev udødeliggjort i Shakespeares skuespil Romeo og Julie. Vi spiser en dejlig pizza frokost på byens store torv og får god tid til se os omkring og opleve de mange
  hyggelige gader og stræder. Ustandseligt dukker der historiske bygninger op i gadebilledet, et bevis på at byen engang var et vigtigt knudepunkt for både Romere og andre folkeslag.

  Udflugt 1: Verona (inkl frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Verona har i dag 260.000 indbyggere og blev grundlagt af Romerne for ca 2000 år siden. Byens placering ved Adige floden, midtvejs mellem de to store byer Milano og Venedig, har altid gjort den til en attraktiv og strategisk vigtig by. Derfor har alverdens folkeslag igennem tiderne kæmpet om byen og efterladt spor som vi kan se den dag i dag. Man siger at Verona er den by i Italien hvor det er muligt at opleve flest levn fra romertiden, og byen har derfor fået kælenavnet ”Lille Rom”. De mange maleriske stræder og pladser og flotte gamle bygninger har betydet at hele den centrale del af Verona er på UNESCOS verdensarvsliste.
 • Udflugt 2: Gardasøen (inkl. frokost)

  I dag skal vi opleve Italiens største sø, både fra land- og vandsiden. Med bus og båd begiver vi os nordpå hvor vi skal besøge byerne Malcesine på østsiden af søen, og Limone på vestsiden af søen. Byerne er kendte for en helt usædvanlig charme og idyl, og vi skal selvfølgelig slentre rundt i de smalle krogede gader, og have tid til en kaffepause på en af de mange små piazzaer hvor udelivet nydes. På sejlturen tværs over søen får man for alvor indtryk af, hvor varieret og storslået en natur som omkranser søen. Høje bjerge, lodrette klipper, palmer, olivenlunde og idylliske småbyer passerer langsomt forbi os. Frokosten indtager vi med sø-udsigt på restaurant i byen Limone.

  Udflugt 2: Gardasøen (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Gardasøen er Italiens største sø og er skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Søen er 52 km lang og op til 16 km bred og er i alt 370 kvkm stor. På det dybeste sted er den 346 m.  Gardasøen ligger imellem de to regioner, Veneto og Lombardiet, midt mellem de store byer Milano og Venedig. Mod nord grænser søen op til Sydtyrol og alpernes sydside. Garda by, Malcesine, Limone, Sirmione og Riva del Garda er nogle af de mest kendte byer ved søen, byer som navnlig i 70’erne og 80’erne var et yndet rejsemål for danske charterturister.
 • Udflugt 3: Lazise (inkl. frokost)

  Tidlig formiddag sejler vi mod sydøst til den smukke, rolige middelalderby Lazise. Byen ligger ved Gardasøens bredeste sted, og her går livet sin stille gang. Fra havnen løber promenaden, hvor man finder den gamle venetianske toldbod og den romanske middelalderkirke San Nicoló. Vi går på opdagelse i byen og slutter dagen af med frokost samt smager nogle af områdets bedste vine, inden vi kører med bus tilbage til hotellet.

  Udflugt 3: Lazise (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Byen Lazise ligger i det nordlige Italien ved Gardasøen. Den ligger ca. 120 km vest for Venedig, 20 km nordvest for Verona og 10 km syd for Garda by. Navnet stammer fra det latinske ”lacus”, som betyder lacustrine landsby. Lazise er et populært feriested, specielt for campister, der camperer i områderne tæt ved byen. Middelalderkirken San Nicoló er opkaldt efter Nikolaus, der i det 4. århundrede var biskop i Myra (i det nuværende Tyrkiet). Nikolaus er skytshelgen for flere lande og erhvervsgrupper. Fra det 6. århundrede blev hans grav et søgt valfartssted, og han blev sidenhen indført i Vesteuropa af Pave Nikolaus 1. Mere end 2000 kirker er indviet til ham og bærer hans navn.
 • Udflugt 4: Venedig (inkl. frokost)

  Spændende heldagstur til en af verdens mest specielle og fascinerende byer – Venedig. Byen er bygget på pæle midt ude i lagunen, som er en del af Adriaterhavet. Vi kører tidligt om morgen mod øst. Efter ca 1½ times kørsel når vi frem til dæmningen som fører os ud til Tronchetto, den første af de 118 øer som Venedig består af. Her går vi ombord på båden hvorfra vi kan nyde den
  flotte by fra søsiden, imens vi sejler langs byen og frem til molerne ved Markuspladsen. Vi skal selvfølgelig gå rundt på den flotte Markusplads med de mange duer, se Sukkenes Bro og de andre flotte og historiske bygningsværker. Vi spiser frokost på en hyggelig restaurant inde i de smalle gader bag Markuspladsen. Der bliver også tid til at gå på opdagelse på egen hånd i de  charmerende labyrintiske gader, og evt. tage en tur i de berømte gondoler (ej inklusiv).

  Udflugt 4: Venedig (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Venedig – eller Venezia på Italiensk – blev grundlagt i det 5. århundrede af folk fra fastlandet som flygtede ud på øerne i lagunen – på flugt fra plyndrende barbarer som hærgede Norditalien. De fleste af de 118 øer er bygget sammen med broer og huse på pæle og der findes hverken veje eller biler. Al transport foregår på kanalerne eller ad smalle gader. Venedig har i dag ca. 270.000 indbyggere og er hovedby i regionen Veneto. Venedig bliver ofte ramt af oversvømmelser i forbindelse med tidevandet, idet byen kun ligger 1 m over havets overflade. Byen regnes for at være
  en af verdens mest romantiske byer og blev i 1987 optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Venedig besøges hvert år af 12 millioner turister.
 • To fridage til egen disposition:

  Prøv at tage lokalbussen til nabobyen Bardolino. En hyggelig by med en flot sø-promenade. Området omkring byen har blandt andet lagt navn til den kendte Bardolino vin, og det var også stedet hvor Preben Elkjær slog sig ned, da han spillede fodbold for Verona i firserne.
  Vi kan også anbefale, at man tager en sejltur til Sirmione som ligger på en landtange i søens sydlige ende. Sirmione er kendt som en af de mest eksklusive byer ved Gardasøen. Der afgår både fra Garda’s søpromenade flere gange om dagen.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med fly. Herefter køres vi i bus tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det gode og meget centralt beliggende 3-stjernede Hotel Bisesti, i byen Garda, ved søens sydøstlige kyst. Garda by er en særdeles hyggelig lille by med maleriske gamle huse, smalle
handelsgader med spændende forretninger, og en flot strandpromenade med masser af restauranter og cafeer. 

Hotellet har en dejlig swimmingpool, elevator, bar, restaurant og opholdsrum med lejlighedsvis underholdning. WIFI internet overalt på hotellet.

Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, safeboks, minikøleskab, aircondition/varme, satelit-tv og balkon. Comfort værelserne er lidt større og har også kaffe/te faciliteter. Junior Suites er flotte værelser (kategori 4) i nyere tilbygning. Samme faciliteter som Comfort værelserne,  men har også gratis pool håndklæder.

Vælg mellem:

• Dobbeltværelse
• Dobbeltværelse Comfort
• Junior suite
• Dobbeltværelse til 1 person

Se nærmere information om hotellet her

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Gardasøen kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/italy/lake-garda

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores brochure vedr. Gardasøen.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Dobbeltværelse Comfort med balkon 900,-
 • Dobbeltværelse til 1 person uden balkon 1.300,-
 • Dobbeltværelse Junior Suite med balkon 1.450,-
 • Dobbeltværelse til 1 person med balkon 1.550,-
Gælder 17-10-2023
 • Trippelværelse Junior suite 1.450,-

Afgange og priser

DatoDestinationLedige pladserFra pris
7/10Se afrejsestederEfterårstur til Gardasøen fra HelsingørFuldbooket, venteliste9.695,-Book på ventelisteMere information
17/10Se afrejsestederEfterårstur til Gardasøen fra Allerød og HillerødFuldbooket, venteliste9.695,-Book på ventelisteMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de andre deltagere, fordi stort set alle kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på det samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.