Skip to main content

Værd at vide

Vigtigt: 

Som deltager på en Bella rejse forventer vi ikke, at du springer af sted som en fit vårhare, men du kan følge med i et tempo for friske seniorer, også hvis der er små bakker, brosten og trapper. Du skal være 100% selvhjulpen og selv kunne håndtere din kuffert.

Af hensyn til gruppen, er det ikke tilladt at medbringe rollator og vores rejseledere har ret til at udelukke deltagere på enkeltudflugter, hvis de vurderer at den pågældende ikke er fysisk i stand til at deltage, uden at det er til gene for de øvrige rejsende.

Af hensyn til gruppen tilbyder vi heller ikke transport til og fra flyet. De øvrige deltagere vil ofte skulle vente meget længe, før du bliver hentet ved flyet. Og har du ikke benene til at gå selv fra flyet, vil det nok også give problemer på udflugterne. 

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Du/I kan vælge at booke her på vores hjemmeside eller ringe til os på telefon 27 31 37 05.

Det er nemt og hurtigt, uanset hvad du vælger!
Du kan få svar på spørgsmål samt hjælp og vejledning til bestillingen hos vores flinke medarbejdere på telefon 27 31 37 05.

Betaling

Når Bella Rejser har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse samt en opkrævning af rejsens pris, enten på mail eller med post. Det er muligt at betale i 2 rater.
For at se indbetalings-information: Tryk her

Afbestillingsforsikring

Med en sygdomsafbestillingsforsikring er man dækket ved aflysning af sin rejse pga. akut sygdom, død mv. Forsikringen er gyldig fra betaling af rejsens 1. rate og frem til afrejsedagen og kan ikke fortrydes.

OBS. En afbestillingsforsikring i så fald skal købes direkte hos et forsikringsselskab, samtidigt med at man bestiller sin rejse hos Bella Rejser eller senest den dag hvor 1. rate af rejsens prisbetales

Rejseforsikring

Fra august 2014 kan man ikke længere bruge det gule sygesikringskort i udlandet. Det anbefales derfor kraftigt, at man sørger for at have tegnet en rejseforsikring før afrejse. Med en rejseforsikring er man dækket under rejsen, bl.a. i forbindelse med omkostninger ved ulykke, død, behandling af sygdom, hjemtransport samt tab eller beskadigelse af bagage.

OBS. Gennem sin indboforsikring er mange – uden at vide det – allerede dækket under en rejse og/eller mod afbestilling. Vores råd er, at man undersøger hos sit normale forsikringsselskab, om dette er tilfældet.

Gavekort

Glæd en ven eller et familiemedlem med et gavekort til en af vore ture!  Hos Bella Rejser kan du købe et gavekort på ethvert beløb og dermed være med til at opfylde modtagerens rejsedrømme. Køb gavekort online her eller kontakt os på telefon 27 31 37 05.

Rejsebetingelser

Se vores Gældende Betingelser her

Registreret i rejsegarantifonden:

Rejsegarantifonden er en privat og selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Endvidere skal Rejsegarantifonden finansiere og betjene et rejseankenævn. Læs mere om Rejsegarantifonden her. Bella Rejser ApS sælger vores spanske søsterselskabs rejser, og vi er registreret i Rejsegarantifonden med nummer 2928.

Garantien på din rejse ligger via vores spanske søsterselskab Bella Rejser S.L. hos den spanske rejsegarantiordning underlagt gobierno de canarias, conserjería de industria, turismo i fuld overensstemmelse med europæiske vedtægter. 

Spansk rejsegarantiordning underlagt gobierno de canarias

Bella Rejser S.L. stiller sikkerhed for det beløb, du har betalt for din pakkerejse. Det gælder også for hjemrejse i tilfælde af vores insolvens. For alle pakkerejser yder vi denne sikkerhed via den spanske rejsegarantiordning underlagt gobierno de canarias, conserjería de industria, turismo, medlemsnummer 952851. Den spanske rejsegarantiordning er ligesom den danske rejsegarantifond en ordning der sikrer at du kan få dine penge refunderet i tilfælde af rejsebureauets konkurs.

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.