Skip to main content

Gavekort

Det kan være svært at finde den rigtige gave til ældre familiemedlemmer, for de fleste mangler jo ikke noget. 

Med et rejsegavekort til Bella Rejser giver du ud over sol, varme og dejlige oplevelser også modtageren mulighed for at få nye lokale bekendtskaber. Hos os rejser du med jævnaldrende fra dit lokalområde, det giver nærhed på rejsen og når du kommer hjem, er det let at mødes og genopfriske de fælles rejseminder. Nye bekendtskaber er hyggelige at have, også selvom man senere bare møder hinanden i det lokale supermarked.     

Et rejsegavekort til Bella Rejser spreder derfor glæde langt ind i fremtiden og passer lige godt til fødselsdag, jul eller andre lejligheder.

Påfyld gavekortet med det beløb, du ønsker - så er modtageren ét skridt nærmere en uforglemmelig rejse i godt selskab med andre seniorer for netop deres kommune.

OBS: Gavekortet betales med det samme. Når betalingen er registreret i vores system, vil du modtage en kvittering på din betaling og herefter inden for en time modtage en e-mail med gavekortet i PDF-format til udskrivning. (Alle gavekort er gyldige i 3 år)

Bestiller

*
*
*
*
*
*
*
      

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.