Skip to main content

Bliv rejseleder

Freelance-rejseledere med hjertet på rette sted

Selvom om de fleste af vores rejseledere heldigvis bliver hos os i flere år, så har vi pga. af vores vækst jævnligt behov for nye rejselederkollegaer. Har du lyst til at blive en af os eller kender du en som har, så læs videre her: 

Du er sandsynligvis mellem 55 og 70 år og har tidligere erfaring med jobbet som rejseleder. Det kan være som charterguide i dine yngre dage, det kan være som grupperejseleder for en af vores kollegaer i branchen eller måske har du været rejseleder på rejser i en forening e.l. 

Som rejseleder i Bella Rejser skal du på mange måder være den gode rejsekammerat for vores gæster. Du bor på samme hotel som gæsterne, spiser de fleste måltider med dem og er med til at sikre det gode sociale fællesskab i gruppen. 

Da det sociale element har stor betydning på en Bella rejse, lægger vi stor vægt på dine personlige egenskaber. Du skal være empatisk, serviceminded og løsningsorienteret, da der kan opstå uforudsete hændelser i en gruppe hvor gennemsnitsalderen er omkring 70 år.

Det er ikke et krav, at du har en formel uddannelse inden for formidling og allerede besidder faglig viden om destinationen, men du skal have lyst til at tilegne dig den nødvendige viden om kulturen og udflugterne på vores rejsemål samt kunne fortælle på en levende og interessant måde.   

Langt de fleste af vores rejseledere arbejder mellem 8 og 10 uger om året. 

Vi har følgende personlige og faglige krav:

  • Du skal være empatisk, social, serviceminded og tålmodig
  • Du skal være ansvarsfuld og handlekraftig
  • Du taler og skriver perfekt dansk 
  • Du taler flydende engelsk (hvis du kan spansk/italiensk er det en fordel)
  • Du har erfaring som rejseleder/guide eller erfaring fra et serviceerhverv
  • Du har kendskab til det område/land du skal arbejde i

 

Lyder det interessant, så send en mail med lidt information om dig selv og din baggrund til info@bellarejser.dk 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.