Skip to main content

Anbefalinger / Anmeldelser / Testimonials

Vi er så glade for alle de pæne kommentarer vores rejsende kommer med.
Her har vi samlet nogle af dem:

”Vi har aldrig, hverken før eller senere, deltaget i en ferie, hvor alt bare fungerede og den sødeste og omsorgsfulde guide, som gjorde alt for at vi skulle nyde ferien”
Solveig, Søndersø.

”Jeg føler at være blevet båret igennem min første og ikke sidste rejse med Bella rejser”
Bente, Guldborgsund. 

”Vi flyttede for 5 år siden. Udover vores søn, svigerdatter og børnebørn, kendte vi ikke en sjæl på disse kanter. Så Bella Rejser var jo en skøn måde at lære nye mennesker at kende. Nu har vi så bestil rejse til Mallorca i oktober og Madeira til marts og ikke mindst Sorrento i maj ….. man bliver jo afhængig, og så må vi leve af luftsteg og vindfrikadeller når vi er hjemme.”
Grethe, Næstved.

”Kan anbefale Bella Rejser på det varmeste. Deres guider er i top og transport til/fra hjemmet til lufthavn virker perfekt.”
Dines, Dragør.

”Ja man kommer jo igen når der er fuld valuta for pengene. Når man som jeg rejser alene, er det trygt og hyggeligt at være sammen med en gruppe søde og positive mennesker.”
Birgit, Faxe.

”Tak for jer. Alletiders rejser I laver for os seniorer. Altid hyggeligt, interessante udflugter, skønne guider, gode hoteller, godt fællesskab for alle, såvel for enlige som ægtefæller, nye bekendtskaber skabes. Tak for jer.”
Jeannie, Greve.

”Jeg har rejst alene med Bella Rejser flere gange. Hvis du selv er åben, finder du altid nogen at tale med. Det er et godt rejseselskab, så pak trygt kufferten og kom afsted!”
Margit, Slagelse.

”Det har været den aller bedste rejse jeg nogensinde har været på. Jeg har ikke været ude at rejse, det er 32 år siden jeg har været udenlands sammen med min mand, som jeg mistede for 6. år siden. Derfor da jeg læste om Bella rejse gav det mig gnisten til at prøve. Det var godt jeg meldte mig til den største oplevelse og glæde ved at være sammen med mange på min alder. Mange tak fordi der bliver lagt det store arbejde i jeres rejse.”
Inger, Horsens.

”Velfortjent ros. Var med på en tur til Kreta i efteråret. En fantastisk tur, med en helt fantastisk guide. Det bliver sikkert ikke sidste gang vi rejser med Bella”
Lis, Toftlund.

”Fantastiske udflugter og lokal mad, som smagte dejligt. En uovertruffet og helt igennem en fantastisk guide med en viden om alt og bare var så hjælpsom og empatisk. Pas godt på hende. Hun er guld værd for Bella rejser. Vi er ikke herre over vejret, men vi så solen hver dag, og udflugterne kunne ikke blive bedre. Fik utrolig meget at vide om ALT.”
Lone, Guldborgsund

”Dejligt rejseselskab, vi glæder os til turen til Loutraki til oktober…. Det er ren hygge at rejse med jer… og Sorrento i april…. så vi ses…”
Karsten, Skovlunde.

”Et pragtfuldt rejseselskab. Glæder mig til næste rejse”
Elinor, Vejle.

”Jeg har rejst 6 gange med Bella Rejser, alle var super gode.”
Kirsten, Aabenraa. 

”Jep, vi sidder på Mallorca nu, alletiders rejseselskab… Har lige været på en fantastisk tur til en vinbonde Toni, alletiders”
Leon, Roskilde.

"Jeg skulle på min første rejse alene og iflg. jeres koncept bliver man jo Håndholdt . hentet i kommunen og nærmest båret ind i flyet. alt godt. Det gør jeg gerne igen."
Gunhild, Gribskov.     

DET ER 24 ÅR SIDEN JEG HAR REJST OG JEG HAR VIRKELIG NYDT TUREN
Birgit, Faaborg.

Når vi rejser med Bella er vi i gode hænder
Facebook, marts 2022

★★★★★ Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Svartid, Værdi
Google, april 2021

★★★★☆ - Altid venlig og kompetent rådgivning og oplysninger
Google, juli 2021

ingen ris - kun ROS - DEJLIG TUR
Spørgeskema, november 2021

Det har været en fantastisk oplevelse at rejse med jer lige fra billetten købes til hjemme igen. Så fortsæt jeres gode stil. I er meget smilende i telefonen, forstående og hjælpsomme
Spørgeskema, november 2021

En fantastisk oplevelse at rejse med nogen man ikke kender, men i den grad kommer til at kende, fordi vi alle kommer fra samme område, og derfor hurtig finder noget at snakke om. Og man kan risikere at møde en af dem på gaden i morgen, eller måske på næste rejse.
Spørgeskema, september 2021

Når vi siger at vi vil rejse med Bella-rejser igen, er det fordi det både er nemt og man kan få kontakt til rejselederen med det samme, hvis der skulle opstå problemer. Vi følte os ikke overset, der var både hjælp i lufthavn, på udflugterne og hvor ellers der kunne være problemer. kort sagt en rigtig god tur.
Spørgeskema, november 2021

Godt arrangerede rejser med godt indhold og indkvartering, der passede til os seniorer. Der blev taget hånd om os fra påstigning i bussen og hele vejen til destinationen og hjem igen til vi stod af bussen. En klar anbefaling fra os.
Spørgeskema, november 2021

Jeg har kun meget stor ros til Bella rejser. Alt var så godt tilrettelagt. Ingen stress og jag. Altid afgang på turene til den aftalte tid og flot tilrettelagt. Alting var så velforberedt. Også en stor ros til Ruth på kontoret for sin hjælpsomhed på en sød og meget dygtig måde. Jeg kan kun anbefale Bella Rejser til andre, hvilket jeg allerede har gjort flere gange. Tusind tak for en fantastisk tur...
Spørgeskema, oktober 2021

En stor tak til kontoret for jeres altid venlige måde, og jeres hjælp, når vi kontaktede jer.
Spørgeskema, september 2021

Bella rejser er guld og det er deres personale også. TAK.
Facebook, november 2021

Kun ros, jeg var lidt spændt, da det er første gang jeg rejser alene, enkemand, og 83 år, men det gik fint, alle var flinke og hyggelige rejsefæller
Spørgeskema, marts 2020

Jeres koncept er så godt, at vi ser frem til at rejse med jer masser af gange. Dejligt at gruppen kommer fra samme region. Også godt og trygt, at man bliver afhentet og afleveret igen, nær ens bolig
Spørgeskema, marts 2020

★★★★★ - Fantastisk, behagelig og flot service hele vejen fra bestilling af rejse til Kreta og hjemme igen
Google, april 2020

Ja at rejse med Bella er altid dejligt
Facebook, april 2020

Det er en gave for os pensionister at i er der!!
Facebook, april 2020

Guiden var meget interesseret i sine gæster og talte meget med os. Hun var meget opmærksom på de små uheld og skavanker der altid vil være i en gruppe pensionister som vores.
Spørgeskema, oktober 2020

Tryghed for ældre
Spørgeskema, december 2019

Skal vi rejse… KUN med Bella
Facebook, august 2018

Det er den BEDSTE FERIE vi har haft(og vi har været på rigtig mange)
Facebook, oktober 2018

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.