Skip to main content

Betingelser for deltagelse i lodtrækning

Vi trækker 1 vinder af 1 Bella Rejser gavekort på 2500 kr., 2 gange om året. I uge 17,  samt i uge 45.

  • Deltagelse i konkurrencen kræver at man er tilmeldt Bella Rejsers nyhedsbrev
  • Vinderen får direkte besked på mail og har derefter 2 uger til at kontakte Bella Rejser, for at få tilsendt gavekortet (hører vi ikke fra vinderen inden 2 uger, vil der blive trukket en anden vinder)
  • Vinderens navn vil blive offentliggjort i Bella Rejsers nyhedsbrev og på Bella Rejsers sociale medier.
  • Gavekortet kan kun bruges til én af Bella Rejsers senior-grupperejser.
  • Gavekortet skal bruges inden for 3 år - fra udstedelsesdatoen.
Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.