Skip to main content

Om Bella Rejser

Bella Rejser har eksisteret siden 2014 og er 100% dansk ejet. Vi er et mindre rejsebureau, som har specialiseret os i at sammensætte og udbyde grupperejser til Algarve, Andalusien, Catalonien, Costa Blanca, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Kreta, Grækenland, Gardasøen, Syditalien (Sorrento), Toscana og Madeira.

(Bella Rejser ApS (agent) som er vores kontor i Greve formidler rejser på vegne af Bella Rejser SL (Arrangør), som har kontor på Tenerife.) 

Vi skræddersyr vores grupperejser til seniorer fra samme kommune/by/lokalområde, da vi tror på, at mange gerne vil rejse sammen med nogen de kender, og hvis nye venskaber opstår undervejs, kan de nemmere vedligeholdes efter hjemkomsten.

Vi stiller gratis en bus til rådighed, som transporterer dig fra din kommune til lufthavnen og retur igen – og vi hjælper selvfølgelig med check-in i lufthavnen. På rejsemålet har vi egne danske rejseledere tilknyttet, og i vores grupperejser er stort set alt inkluderet i rejsens pris, så det er nemt at overskue rejsebudgettet.

Generelt ønsker vi at tilføre mest mulig kvalitet i vores rejsearrangementer, da god kvalitet giver glade og tilfredse gæster. Dem har vi heldigvis masser af – og derfor tør vi godt kalde vores rejser for ”Verdens bedste seniorrejser”.

Vi er registreret i Rejsegarantifonden (reg.nr. 2928). Rent garantimæssigt er Bella Rejser SL tilsluttet den spanske rejsegarantiordning medlemsnummer 952851.

Det siger vores kunder

Medarbejdere

 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.