Skip to main content

Club Bella - rejser med senioraktiviteter

Tag på to ugers ferie fyldt med hygge og livsglæde i Sydspanien. Med 300 solskinsdage om året og en behagelig temperatur, bidrager Costa del Sol til at du kan få en herlig ferie.

Dagen igennem giver Club Bella dig adgang til skønne aktiviteter lige fra fællessang til vandgymnastik. Du vælger frit, hvad du har lyst til, og ikke to dage behøver være ens. Og skulle du en dag trænge til bare at slappe af fra morgen til aften, så gør du selvfølgelig bare det. Vær med og mærk, hvordan batterierne lades op.

Du rejser med andre seniorer fra din kommune, så det er på alle måder en rejse, der gør det sjovt at blive ældre. På hotellet er også grupper fra andre kommuner, så der altid er nogen til aktiviteterne. Og du finder nemt nogen at udfordre f.eks. til et slag dart eller whist. Alle er her for at hygge sammen og få de bedste minder med hjem.

I lufthavnen er der hjælp til check-in, og på Club Bella er danske guider klar til at hjælpe og tage dig med på udflugt. Det hele er lidt nemmere med Bella Rejser.

Vi bor i Fuengirola mellem Marbella og Malaga på Costa del Sol. Her har vi fundet et hotel med fantastiske faciliteter. Det ligger samtidig godt for de spændende udflugter, du kan tilmelde dig på stedet.

Se mere om hotellet, program og datoer herunder.

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • VELKOMMEN I CLUB BELLA: Et koncept skabt af og for seniorer

 • Glæd dig til afslapning, oplevelser og fælles aktiviteter i Club Bella på Costa del Sol.

  Flere end 2.000 seniorer er kommet med input til konceptets indhold lige fra rejsens længde til foretrukne aktiviteter. Vi har lyttet til de mange forslag og siger tak til alle, der bidrog. Og vi glæder os til at byde dig velkommen på Club Bella.

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det. Herfra flyves direkte til Malaga.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Malaga

  Vores danske rejseleder venter i lufthavnen i Malaga og følger med i bussen til Club Bella i Fuengirola, som ligger blot ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

  Vi rejser til Malaga
 • LOKALOMRÅDET: God beliggenhed

  Kvarteret som hotellet ligger i, er blandet boliger og hoteller, men du skal ikke gå langt for at komme til byens liv. Togstationen er kun 150 m fra hotellet, og der er 200 m til den lange strand Las Gaviotas. Marbella og Malaga er 30-35 km væk i hver sin retning, mens der kun er 18 km til Torremolinos.

  God beliggenhed
 • HOTELLET: Fantastiske faciliteter

  Set på afstand vinder Hotel Monarque Fuengirola Park nok ikke en pris for sin arkitektur, men du vil helt sikkert sætte pris på beliggenhed, faciliteter og den hjertelige service. Her er poolområde med bar og en stor, smuk have med skygge under palmerne. (den udendørs pool kan være lukket i visse perioder, da der skal være en livredder til stede)

  Hotellet har også baner til tennis og padel tennis ud over de aktiviteter, vi arrangerer.

  Indenfor er flere barer/cafeer, opvarmet pool og spa, hvor du kan nyde sauna, jacuzzi og massage. Det sidste er for egen regning, men morgenmad og aftensmad i buffetrestauranten er til gengæld inkluderet. Det samme er underholdningen om aftenen.

  Endelig kan du glæde dig til et dejligt værelse på 28 m2 med balkon. Der er gratis wi-fi overalt.

  Fantastiske faciliteter
 • UDFLUGTER: Inkl. sightseeing i Malaga

  På hotellet kan du tilmelde dig udflugter som busture til Ronda, Gibraltar eller Marbella, vandretur i naturen eller besøg i Andalusiens bagland med stop på en appelsinplantage.

  Disse udflugter er ikke inkluderet, men det er en sightseeing i mageløse Malaga til gengæld. Den gamle bydels gågader er fyldt med liv og stemning, og over byen vogter den smukke mauriske fæstning Alcazaba. Vi tager toget dertil, for stationen ligger tæt på hotellet. Så ser du også, hvordan du eventuelt kan tage derind igen på egen hånd.

  Inkl. sightseeing i Malaga
 • OPLEVELSER OG AKTIVITETER FOR ALLE: En typisk dag på Club Bella

 • Du vågner dejligt udhvilet og lister fra sengen ud på din altan for at mærke temperaturen. Aah, der er altså noget ved at være sydpå, når vinteren tager fat derhjemme!

 • Maven rumler. En god dag starter jo med en god morgenmad, så afsted til den. Men du tjekker lige dagsprogrammet en ekstra gang, før du går ned. Det skifter jo hver dag. Du har allerede tilmeldt dig udflugten til Ronda på tirsdag. Det bliver godt. Men… Det er jo samme dag som petanqueturneringen?! Godt, du er her to uger, så der kan blive kastet kugler næste tirsdag.

  Den tid, den glæde. Nu er det er tid til morgensang. Man bliver bare i godt humør af det. Og ingen går op i, at man måske ikke lige rammer alle tonerne. Vi er her for at hygge os og være sammen.

 • Skal du også prøve bueskydning en af dagene? Den tænker du lige over. Måske er du mere til et slag kort. Men aftenunderholdningen går du aldrig glip af. Hverken quizzerne eller musikken. Det er en skøn måde at slutte en dejlig dag på. Du kan så samtidig høre de andre, hvad de har tænkt sig dagen efter. Måske man er nødt til at komme tilbage for at nå det hele.

 • Skal det næste punkt i dag så være yoga på græsplænen i hotellets store have? Eller skal du med på gåturen på strandpromenaden? Du vælger gåturen i dag! Snakken går så lystigt, og du har allerede aftalt, at du skal gå med flere af de andre, når I kommer hjem. I bor jo så tæt på hinanden.

 • Senere på dagen fortjener du helt sikkert at slappe af ved poolen, eller skal du i spaen? De andre har spurgt, om du kommer til vandgymnastik. Ja, hvorfor ikke? Bagefter måske en sangria. Der er kursus i, hvordan man laver den, men lige nu overlader du dog den del til eksperterne.

 • AKTIVITETER PÅ HOTELLET

  Nedenstående er eksempler på aktiviteter, der kan være på Club Bella. Dagene og indholdet kan skifte, når du er der, men der er altid en masse at foretage sig. Nyd det.

 • HVOR FRISK SKAL JEG VÆRE?: En rejse for alle

  Du bestemmer selv de aktiviteter og udflugter, du deltager i, så vi stiller ikke krav til din fysik. Dog skal du være 100% selvhjulpen og kunne klare din kuffert selv. Vi håber også, at du har rigeligt med godt humør med i bagagen, for vi glæder os til at hygge sammen med dig i Club Bella. Ring endelig, hvis du vil vide mere.

  En rejse for alle
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Club Bella, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 2 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Vores rejseledere skal varetage alle gæsters behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotelbilleder

Her finder du ekstra billeder af vores dejlige hotel Fuengirola Park:

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Fuengirola kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/andalucia/fuengirola

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 06-2023)

Brochure

Her finder du vores brochure vedr. Club Bella.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Dobbeltværelse til 1 person med balkon 2.995,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Club Bella - rejser med senioraktiviteter her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
19/10Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Helsingør og Gladsaxe111.995,-BestilMere information
19/10Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Holstebro og ViborgMere end 811.995,-BestilMere information
19/10Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Odsherred og HolbækMere end 811.995,-BestilMere information
19/10Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Vejle og HorsensMere end 811.995,-BestilMere information
2/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Herning og SilkeborgMere end 810.995,-BestilMere information
2/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Køge og Greve-SolrødMere end 810.995,-BestilMere information
2/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Næstved og Roskilde610.995,-BestilMere information
16/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Aarhus, Randers og AalborgMere end 810.995,-BestilMere information
16/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Frederikssund og BallerupMere end 810.995,-BestilMere information
16/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Slagelse og RingstedMere end 810.995,-BestilMere information
16/11Se afrejsestederEfterårstur til Club Bella fra Svendborg, Odense og Nyborg-KertemindeMere end 810.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.