Skip to main content

Seniorrejser til Gran Canaria Efterår 2024

På denne rejse skal vi besøge øens ”hovedstad” Las Palmas, som er en pulserende havneby med en charmerende gammel bydel. Vi skal fornemme historiens vingesus, når vi besøger nogle af de mange, grottehuler som i sin tid var beboet af øens oprindelig befolkning, Guancherne og som findes overalt i klippevæggene. Vi skal også besøge en lokal vingård og se de store naturlige sandklitter, Las Dunas.

Vi bor på det flotte og veldrevne hotel Corallium Beach. Hotellet ligger lige ud til stranden i San Agustin, på Gran Canarias sydkyst. Herfra går der en lang indbydende strandpromenade helt ind til de næste feriebyer, Playa Ingles og Maspalomas.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Gran Canaria

  Flyet går direkte til Las Palmas, hvor vores danske rejseleder venter i lufthavnen og kører med i bussen til Hotel Corallium Beach i San Agustín. Køretiden er cirka en halv time.

  Vi rejser til Gran Canaria
 • Udflugt 1: Introduktionstur (inkl. frokost)

  Halvdagstur i bus og til fods rundt i vores nærområde. Vi kigger på de forskellige turistområder, og de nærmeste shoppingmuligheder. Vi kører igennem turistområderne Costa Meloneras og Playa del Ingles, og fornemmer tydeligt de store forskelle der er mellem områderne.

  Tæt på øens sydspids, finder vi Las Dunas, de kæmpestore naturlige sandklitter. Vi laver fotostop og går en tur langs klitterne, så vi kan studere dette naturfænomen på nærmeste hold. Dagen afsluttes med frokost, inden vi vender tilbage til vores hotel.

  Udflugt 1: Introduktionstur (inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Gran Canarias sydkyst var oprindeligt et øde og goldt lava-landskab, og øens turisme var i starten koncentreret omkring hovedstaden Las Palmas. Først i tresserne startede man for alvor med hotelbyggeriet på sydkysten, og ét efter ét opstod de store turistområder vi kender i dag. Langt størstedelen af de over 3 millioner turister der årligt besøger Gran Canaria, bor på sydkysten eller på vestkysten ved Puerto Rico, og samlet udgør området et af Spaniens største turistzoner.

  Gran Canaria har et areal på 1532 km2 (ca. halvt så stor som Fyn) og har knap 900.000 indbyggere.
 • Udflugt 2: Las Palmas (Inkl. frokost)

  Besøg i øens spændende og pulserende hovedstad. Las Palmas er de kanariske øers vigtigste havneby, og udmærker sig blandt andet ved at have en 3 km lang og flot sandstrand midt inde i byen.

  Vi stopper bussen tæt ved den gamle historiske bydel Vegueta. Her vandrer vi hen mod byens katedral, ad brostensbelagte gader, forbi fine småhuse med farverige skodder og træbalkoner. Lige i nærheden skal vi ind og besøge en af øens flotteste bygninger, huset hvor Columbus boede når han passerede de kanariske øer.

  På vej tilbage til bussen bliver der tid på egen hånd, i byens store markedshal, Mercado de Vegueta. Her er alt hvad hjertet begærer af flotte eksotiske frugter, grøntsager, kød, fisk og krydderier. Vi afslutter dagen med en dejlig frokost og et kig på den flotte Las Canteras strand.

  Udflugt 2: Las Palmas (Inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Las Palmas blev grundlagt i 1478 og var oprindeligt et militært fort. I dag har byen ca. 400.000 indbyggere og er udover at være Gran Canarias største by, også hovedstad for provinsen Las Palmas, som inkluderer øerne Lanzarote og Fuerteventura.

  Den store havn er en af de vigtigste havne på disse breddegrader og udover fiskeri er der en livlig trafik af handelsskibe, færger og krydstogtskibe. Ved den lange Las Canteras strand ligger de fleste af byens hoteller, og det var her øens turisme startede. Christoffer Columbus gæstede øen 3 gange fra 1492 til 1502 og byens domkirke, Catedral Santa Ana, blev indviet i 1570 og var i mange år den eneste katedral på de kanariske øer.
 • Udflugt 3: Langt fra Alfarvej (inkl frokost)

  I dag skal vi kigge på den side af øen som indeholder frodig natur, idylliske bjergbyer og fantastiske udsigter. Med andre ord, skal vi langt væk fra kystturismen og op i bjergene, i den indre del af øen. På en og samme dag skal vi opleve øens 4 klimabælter.

  Det tropiske bælte er slående, når vi kører op igennem de 1000 palmers dal, hvor der dyrkes bl.a. avocadoer og Aloe. I den lille idylliske landsby Fataga, føler man sig langt fra det Gran Canaria vi normalt kender. Længere oppe kører vi igennem områder med mandeltræer, samt andre subtropiske træer og planter, alt imens vi får nogle fantastiske udsigter ned i de omkringliggende dale. Efter frokost gør vi stop på en lokal vingård, hvor vi selvfølgelig får smagsprøver og hører lidt om produktionen.

  Udflugt 3: Langt fra Alfarvej (inkl frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Gran Canaria er ca. 15 millioner år gammel og den er, som de øvrige kanariske øer, dukket op af havet som en vulkan, på samme måde som f.eks. Island. Gran Canaria er den 3. største af de kanariske øer og modsat de andre af øerne, er den ikke længere vulkansk aktiv. Man kalder ofte øen for et minikontinent, da alle 4 klimazoner findes på øen. Med en gennemsnitstemperatur om vinteren på 19 grader og 24 grader om sommeren, er klimaet næsten altid mildt og behageligt.

  Takket være de fugtige passatvinde, regner det op til 750 mm på den nordlige del af øen, imens der falder under 250 mm på den sydlige del. Meget af den centrale del af øen, er på UNESCO’s World Heritage liste.

  Der findes ca. 2000 plantearter på øerne og ca. halvdelen er endemiske. Det gælder f.eks den flotte kanariske palme Phoenix canariensis, som minder lidt om daddelpalmen. Dog er den kanariske palmes frugter uspiselige. Palmen er efterhånden blevet udbredt til hele verden, bl.a. til Hollywood, da den er meget hårdfør, høj og smuk.
 • Udflugt 4: Huler og Guancher (inkl. frokost)

  Denne dag skal vi kigge nærmere på Gran Canarias spændende forhistorie. I den lange og eventyrlige Guayadeque kløft findes øens største koncentration af hule-grotter, og det var i disse huler øens urbefolkning, Guancherne, boede.

  Hulerne er dels naturskabte, dels udhugget i klipperne, og mange af dem bruges den dag i dag, til både beboelse og lagerplads. Enkelte er sågar indrettet som restaurant og hotel. Er vi bare lidt heldige, får vi måske mulighed for at kigge ind i en af de beboede huler. Vi hører den spændende historie om Guancherne og livet på øen, før de spanske conquistadorer erobrede den. Dagens frokost indtages også i en hule-grotte.

  Udflugt 4: Huler og Guancher (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Der hersker nogen usikkerhed om Guanchernes oprindelse, men sandsynligvis er der tale om 3 forskellige indvandringer fra Europa, Afrika og Mellemøsten, startende ca. år 500 f.Kr. Mange af dem var blåøjede og lyshårede og deres kultur mindede en del om den yngre europæiske stenalder kultur, imens deres sprog og skrifttegn mindede mest om berbernes i Vestafrika. Guancherne dyrkede hvede, byg og forskellige bælgfrugter og havde store hjorde af får og geder.

  Man antager at de levede meget isoleret fra omverdenen. De sejlede ikke, og havde dårligt nok kontakt med naboøerne. Da de spanske conquistadorer erobrede øerne i 1400-tallet, boede der ca. 30.000 Guancher på Gran Canaria.
 • To dage til oplevelser på egen hånd

  Tag en tur op i Palmitos Park, en zoologisk have, som efterhånden er meget mere end en zoologisk have. I den ellers tørre kløft er der lavet frodige haver med stier der fører forbi, såvel sommerfugle og papegøjer, som pelikaner og gribbe. En taxatur derop tager ca. 20 min.

  Du kan også tage bussen til Maspalomas sanddynerne og nyde en dag med en masse frisk Atlanterhavsluft og lidt sol på næsen.

  To dage til oplevelser på egen hånd
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Gran Canaria, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på et af vores absolut flotteste hoteller, det veldrevne Hotel Corallium Beach, beliggende lige ud til stranden i San Agustin. Herfra går strandpromenaden helt ind til de næste feriebyer, Playa Ingles og Maspalomas.

Hotellet er et såkaldt "voksen hotel" og har et stort lækkert swimmingpoolområde. Her er 2 pools, 2 boblepools og en poolbar. Om aftenen er der levende musik eller underholdning.

Hotellet byder på gratis fitnesscenter, og der er et separat wellness center med forskellige massage- og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Der er gratis WIFI-internet overalt på hotellet.

Alle værelser på Corallium Beach er store og moderne. De har balkon, badeværelse med douche. Der er hårtørrer, aircondition, satellit-tv, the-faciliteter samt safeboks og minikøleskab.

Alle senge er dobbeltsenge, som kan adskilles hvis ønskes i forbindelse med bestillingen.

Vælg mellem:
• Standard dobbeltværelse med balkon
• Standard dobbeltværelse til 1 person med balkon

Se nærmere information om hotellet her: https://www.lopesan.com/es/hoteles/espana/gran-canaria/san-agustin/corallium-beach

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Gran Canaria kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/canary-islands/gran-canaria

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Gran Canaria brochurer.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-
 • Mad på flyet (t/r)
  Mad på flyet (t/r) En sandwich med kylling og salat samt et stykke chokolade til dessert
  Pris: 140,- gælder 16-11-2024, 23-11-2024

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Gran Canaria Efterår 2024 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
7/11Se afrejsestederEfterårstur til Gran Canaria fra SønderborgMere end 811.995,-BestilMere information
16/11Se afrejsestederEfterårstur til Gran Canaria fra Esbjerg og VardeMere end 811.995,-BestilMere information
23/11Se afrejsestederEfterårstur til Gran Canaria fra Tønder og KoldingMere end 811.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.