Skip to main content

Bestil katalog

Ønsker du at få tilsendt et eksemplar af vores samlede katalog med posten, så kan du bestille et eksemplar ved at udfylde formularen neden for.  Sæt hak i den brochure du ønsker at modtage - ØST eller VEST. 

Bemærk at det typisk tager 8 dage for brochuren at komme frem med PostNord - du kan derfor også læse brochuren online, hvis du vil se den med det samme.

Du kan også læse brochurer for hvert enkelt rejsemål - efterår 2023 - online her 

 

Afrejser fra kommuner på Sjælland og Bornholm i perioden januar - oktober 2023 Læs online
Afrejser fra kommuner på Fyn og i Jylland i perioden januar - oktober 2023 Læs online
*
*
*
*
*
*
this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 9

Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de andre deltagere, fordi stort set alle kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på det samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.