Skip to main content

Velkommen til Club Bella

Nyt rejsekoncept skabt af og for seniorer

Efter ønske om længere rejser fra mange af vores gæster, introducerer vi her 14 dages rejser udviklet på baggrund af input fra flere end 2.000 seniorer. De er kommet med input til konceptets indhold, lige fra rejsens længde til foretrukne aktiviteter. 

Ambitionen er at tilbyde to ugeres ferie fyldt med aktiviteter, hygge og livsglæde. Du vælger frit, hvad du har lyst til, og ikke to dage behøver være ens. Som sædvanlig rejser du med andre seniorer fra din kommune og vi henter som altid med bus i dit lokalområde. På hotellet er også grupper fra andre kommuner, så der altid er nogen til aktiviteterne. 

Alle aktiviteter på hotellet og en udflugt til Malaga er inkluderet i prisen. Derudover kan du tilkøbe ekstra udflugter enten før afrejse eller direkte på hotellet, afhængig af hvad du foretrækker. 

Glæd dig til afslapning, oplevelser og fælles aktiviteter - vær med og mærk, hvordan batterierne lades op.

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.