Skip to main content

Club Bella - rejser med senioraktiviteter

Tag på to ugers ferie fyldt med hygge og livsglæde i Sydspanien. Med 300 solskinsdage om året og en behagelig temperatur, bidrager Costa del Sol til at du kan få en herlig ferie.

Dagen igennem giver Club Bella dig adgang til skønne aktiviteter lige fra fællessang til vandgymnastik. Du vælger frit, hvad du har lyst til, og ikke to dage behøver være ens. Og skulle du en dag trænge til bare at slappe af fra morgen til aften, så gør du selvfølgelig bare det. Vær med og mærk, hvordan batterierne lades op.

Du rejser med andre seniorer fra din kommune, så det er på alle måder en rejse, der gør det sjovt at blive ældre. På hotellet er også grupper fra andre kommuner, så der altid er nogen til aktiviteterne. Og du finder nemt nogen at udfordre f.eks. til et slag dart eller whist. Alle er her for at hygge sammen og få de bedste minder med hjem.

I lufthavnen er der hjælp til check-in, og på Club Bella er danske guider klar til at hjælpe og tage dig med på udflugt. Det hele er lidt nemmere med Bella Rejser.

Vi bor i Fuengirola mellem Marbella og Malaga på Costa del Sol. Her har vi fundet et hotel med fantastiske faciliteter. Det ligger samtidig godt for de spændende udflugter, du kan tilmelde dig på stedet.

Se mere om hotellet, program og datoer herunder.

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • VELKOMMEN I CLUB BELLA: Et koncept skabt af og for seniorer

 • Glæd dig til afslapning, oplevelser og fælles aktiviteter i Club Bella på Costa del Sol.

  Flere end 2.000 seniorer er kommet med input til konceptets indhold lige fra rejsens længde til foretrukne aktiviteter. Vi har lyttet til de mange forslag og siger tak til alle, der bidrog. Og vi glæder os til at byde dig velkommen på Club Bella.

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det. Herfra flyves direkte til Malaga.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Malaga

  Vores danske rejseleder venter i lufthavnen i Malaga og følger med i bussen til Club Bella i Fuengirola, som ligger blot ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

  Vi rejser til Malaga
 • LOKALOMRÅDET: God beliggenhed

  Kvarteret som hotellet ligger i, er blandet boliger og hoteller, men du skal ikke gå langt for at komme til byens liv. Togstationen er kun 150 m fra hotellet, og der er 200 m til den lange strand Las Gaviotas. Marbella og Malaga er 30-35 km væk i hver sin retning, mens der kun er 18 km til Torremolinos.

  God beliggenhed
 • UDFLUGTER: Inkl. sightseeing i Malaga

  Inden afrejse eller på hotellet kan du tilkøbe fem forskellige udflugter:

  • Ronda - Spaniens ældste by, anlagthelt ud til kanten, hvor højsletten ender i et dramatisk fald.
  • Mijas Pueblo - Andalusiens nok mest berømte bjerglandsby inkl. besøg på en lille chokoladefabrik.
  • Juanitos appelsin- og citronplantage hvor du også forkæles med en dejlig paella til frokost.
  • Marbella og Puerto Banus - solkystens jetsetter feriested som også rummer spændende historie.
  • Caminito del Rey - vandretur på kanten for dem som er godt til bens.

  Disse udflugter er ikke inkluderet, men det er en sightseeing i mageløse Malaga til gengæld. Den gamle bydels gågader er fyldt med liv og stemning, og over byen vogter den smukke mauriske fæstning Alcazaba. Vi kører i bus dertil, men stationen ligger tæt på hotellet. Så har du lyst til at tage derind igen på egen hånd en anden dag, er det hurtigt og smidigt.

  Inkl. sightseeing i Malaga
 • OPLEVELSER OG AKTIVITETER FOR ALLE: En typisk dag på Club Bella

 • Du vågner dejligt udhvilet og lister fra sengen ud på din altan for at mærke temperaturen. Aah, der er altså noget ved at være sydpå, når vinteren tager fat derhjemme!

 • Maven rumler. En god dag starter jo med en god morgenmad, så afsted til den. Men du tjekker lige dagsprogrammet en ekstra gang, før du går ned. Det skifter jo hver dag. Du har allerede tilmeldt dig udflugten til Ronda på tirsdag. Det bliver godt. Men… Det er jo samme dag som petanqueturneringen?! Godt, du er her to uger, så der kan blive kastet kugler næste tirsdag.

 • Skal det første punkt i dag så være yoga på græsplænen i hotellets store have? Eller skal du med på gåturen på strandpromenaden? Du vælger gåturen i dag! Snakken går så lystigt, og du har allerede aftalt, at du skal gå med flere af de andre, når I kommer hjem. I bor jo så tæt på hinanden.

 • Senere på dagen fortjener du helt sikkert at slappe af ved poolen, eller skal du i spaen? De andre har spurgt, om du kommer til vandgymnastik. Ja, hvorfor ikke? Bagefter måske en sangria. Der er kursus i, hvordan man laver den, men lige nu overlader du dog den del til eksperterne.

 • Skal du også prøve bueskydning en af dagene? Den tænker du lige over. Måske er du mere til et slag kort. Men aftenunderholdningen går du aldrig glip af.

  Hverken quizzerne eller musikken. Det er en skøn måde at slutte en dejlig dag på. Du kan så samtidig høre de andre, hvad de har tænkt sig dagen efter. Måske man er nødt til at komme tilbage for at nå det hele.

 • AKTIVITETER PÅ HOTELLET

  Nedenstående er eksempler på aktiviteter, der kan være på Club Bella. Dagene og indholdet kan skifte, når du er der, men der er altid en masse at foretage sig. Nyd det.

 • HVOR FRISK SKAL JEG VÆRE?: En rejse for alle

  Du bestemmer selv de aktiviteter og udflugter, du deltager i, så vi stiller ikke krav til din fysik. Dog skal du være 100% selvhjulpen og kunne klare din kuffert selv. Vi håber også, at du har rigeligt med godt humør med i bagagen, for vi glæder os til at hygge sammen med dig i Club Bella. Ring endelig, hvis du vil vide mere.

  En rejse for alle
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Club Bella, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 2 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Vores rejseledere skal varetage alle gæsters behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Set på afstand vinder Hotel Monarque Fuengirola Park nok ikke en pris for sin arkitektur, men du vil helt sikkert sætte pris på beliggenhed, faciliteter og den hjertelige service. Her er poolområde med bar og en stor, smuk have med skygge under palmerne. (den udendørs pool kan være lukket i visse perioder, da der skal være en livredder til stede) 

Hotellet har også baner til tennis og padel tennis ud over de aktiviteter, vi arrangerer. 

Indenfor er flere barer/cafeer, opvarmet pool og spa, hvor du kan nyde sauna, jacuzzi og massage. Det sidste er for egen regning, men morgenmad og aftensmad i buffetrestauranten er til gengæld inkluderet. Det samme er underholdningen om aftenen. 

Endelig kan du glæde dig til et dejligt værelse på 28 m2 med balkon. Der er gratis wi-fi overalt.

Her finder du ekstra billeder af vores dejlige hotel Fuengirola Park:

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Fuengirola kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/andalucia/fuengirola

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 06-2023)

Brochure

Her finder du vores brochure vedr. Club Bella.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-
 • Udflugt til Ronda, dag 5
  Udflugt til Ronda, dag 5 Glæd dig til at besøge en af Spaniens ældste byer, Ronda. Byen er anlagt helt ud til kanten, hvor højsletten ender i et dramatisk fald mod vest. Samtidig har floden Guadelevìn skåret sig 120 meter lodret ned i klipperne, så en kløft deler byen i en maurisk del, La Cuidad, og en nyere del, El Mercadillo. Det er ikke altid nemt at være byplanlægger. Men der er som regel en løsning.

  I Ronda blev de to bydele forbundet i 1793 af et arkitektonisk mesterværk, broen Tajo de Ronda, som det tog mere end 40 år at bygge. Den er i dag et ikon for Ronda.

  Du oplever den og meget mere på denne udflugt, der også byder på en times køretur gennem smukke landskaber. Vi går en tur sammen i Ronda, inden vi spiser frokost sammen.

  Herefter er der tid på egen hånd. Du kan nyde den fantastiske udsigt fra Mirador de Ronda, besøge den gamle tyrefægterarena, Plaza de Toros, og slappe af på en af de mange cafeer. Måske er der også noget, der frister, i byens butikker?

  Varighed ca. 8 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Frokost
  Lokalguide (påkrævet)
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 495,-
 • Mijas Pueblo og besøg på chokoladefabrik, dag 6
  Mijas Pueblo og besøg på chokoladefabrik, dag 6 Andalusien er kendt for sine smukke landsbyer i bjergene. Den nok mest berømte af dem alle er Mijas Pueblo. Den må du ikke gå glip af. De hvidkalkede huse med røde tegltage står så smukt til den blå himmel, og et overdådigt blomsterflor fra store bougainvilleaer og et utal af blomsterkrukker fuldender den maleriske stemning. Byen har da også været en magnet for kunstnere og kunsthåndværkere, der tilbyder deres værker i små gallerier.  

  Vi kører med bus til Pueblo Mijas og går først en tur sammen, inden der er tid på egen hånd til at udforske de hyggelige gader og få en god frokost. Vi kører retur til hotellet efter frokosttid.

  Andalusiens bjergbyer er også kendt for deres chokolade og derfor besøger vi også en chokoladefabrik. Her hører vi den spændende historie om chokoladens oprindelse, får smagsprøver og dekorerer vores egen chokoladebar.

  Varighed ca. 6 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Bus fra hotellet t/r
  Entre til chokolade fabrik

  Pris: 295,-
 • Marbella og Puerto Banús, dag 7
  Marbella og Puerto Banús, dag 7 Hvis man er noget ved musikken, har man hus ved eksklusive Marbella på Solkysten. Tøj og tasker i byens butikker har de rigtige logoer på, og det samme har bilen, der bringer dig ned til din luksuriøse yacht i havnen Puerto Banús. Ja, her leves det gode liv.

  At Marbella er blevet jetsettets feriested, er selvfølgelig ikke uden grund. Det oplever vi på denne udflugt. Vi starter med at indsnuse stemningen i Puerto Banús’ marina og små gader. Det hele er skabt i 1970’erne af forretningsmanden José Banús.

  Marbella har dog meget mere at byde på og en spændende historie. Den gamle bydel er skabt bag murene af en maurisk fæstning, Alcazaba, og her er en enestående stemning med paladser, kirker, smalle stræder og skønne pladser. Selvfølgelig er her også en masse shopping, hyggelige cafeer og gode tapasbarer.

  Når du sidder på Plaza de los Naranjos forstår du for alvor, hvorfor så mange søger hertil. Vi går en lille tur sammen i den gamle bydel, inden der er tid på egen hånd.

  Varighed ca. 6 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 195,-
 • Appelsiner og paella hos Juanito, dag 8
  Appelsiner og paella hos Juanito, dag 8 Du ser citrustræer overalt i Andalusien. Appelsiner, citroner og grapefrugt modnes under sydens sol, og træernes blomster spreder en skøn duft.

  Bag det hele ligger hårdt arbejde og mange generationers erfaring. Det oplever du, når vi besøger Juanitos plantage. Du hører alt om sorter, podning og vækst, og du får selvfølgelig lov til at smage. Glæd dig til at nyde sol, friskhed og sundhed lige fra træet.

  Det er endda ikke det eneste, du forkæler dine smagsløg med på denne udflugt. Juanito tilbereder nemlig paella til os, mens vi nyder et glas friskpresset appelsinjuice. Velbekomme. Kan det blive mere spansk?

  Varighed ca. 6 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Frokost
  Rundvisning
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 449,-
 • Caminito del Rey - vandretur på kanten, dag 9
  Caminito del Rey - vandretur på kanten, dag 9 Er du godt til bens? Har du balancen i orden? Og er du ikke bange for højder? Så skal du med på denne fantastiske vandretur.

  En god time fra hotellet blev der for mere end 100 år siden skabt en vandrerute, så arbejdere i et forsyningsselskab kunne gå mellem to dæmninger. Ruten er siden renoveret, så du trygt kan gå bl.a. ad gangbroer på lodrette klippevægge og ad broer hen over kløfter. Her lever bl.a. gribbe, ørne og vildsvin omgivet af utrolig ro og skønhed.

  Vi kører med bus til en lille tunnel, der føres os igennem bjerget, og vi får udleveret hjelm, inden vi bevæger os ud på gangbroen. Gåturen er i alt på ca. 8 km, hvoraf de 5 ½ km er selve Caminitoen.

  Efter gåturen slutter vi af med en dejlig frokost. En eventyrlig oplevelse, du aldrig vil glemme.

  Varighed ca. 7 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Frokost inkl. vin og vand
  Entre
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 495,-
 • Marbella og Puerto Banús, dag 10
  Marbella og Puerto Banús, dag 10 Hvis man er noget ved musikken, har man hus ved eksklusive Marbella på Solkysten. Tøj og tasker i byens butikker har de rigtige logoer på, og det samme har bilen, der bringer dig ned til din luksuriøse yacht i havnen Puerto Banús. Ja, her leves det gode liv.

  At Marbella er blevet jetsettets feriested, er selvfølgelig ikke uden grund. Det oplever vi på denne udflugt. Vi starter med at indsnuse stemningen i Puerto Banús’ marina og små gader. Det hele er skabt i 1970’erne af forretningsmanden José Banús.

  Marbella har dog meget mere at byde på og en spændende historie. Den gamle bydel er skabt bag murene af en maurisk fæstning, Alcazaba, og her er en enestående stemning med paladser, kirker, smalle stræder og skønne pladser. Selvfølgelig er her også en masse shopping, hyggelige cafeer og gode tapasbarer.

  Når du sidder på Plaza de los Naranjos forstår du for alvor, hvorfor så mange søger hertil. Vi går en lille tur sammen i den gamle bydel, inden der er tid på egen hånd.

  Varighed ca. 6 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 195,-
 • Appelsiner og paella hos Juanito, dag 11
  Appelsiner og paella hos Juanito, dag 11 Du ser citrustræer overalt i Andalusien. Appelsiner, citroner og grapefrugt modnes under sydens sol, og træernes blomster spreder en skøn duft.

  Bag det hele ligger hårdt arbejde og mange generationers erfaring. Det oplever du, når vi besøger Juanitos plantage. Du hører alt om sorter, podning og vækst, og du får selvfølgelig lov til at smage. Glæd dig til at nyde sol, friskhed og sundhed lige fra træet.

  Det er endda ikke det eneste, du forkæler dine smagsløg med på denne udflugt. Juanito tilbereder nemlig paella til os, mens vi nyder et glas friskpresset appelsinjuice. Velbekomme. Kan det blive mere spansk?

  Varighed ca. 6 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Frokost
  Rundvisning
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 449,- gælder 19-10-2024, 02-11-2024, 16-11-2024, 22-02-2025, 08-03-2025
  Pris: 499,- gælder 22-03-2025
 • Udflugt til Ronda, dag 12
  Udflugt til Ronda, dag 12 Glæd dig til at besøge en af Spaniens ældste byer, Ronda. Byen er anlagt helt ud til kanten, hvor højsletten ender i et dramatisk fald mod vest. Samtidig har floden Guadelevìn skåret sig 120 meter lodret ned i klipperne, så en kløft deler byen i en maurisk del, La Cuidad, og en nyere del, El Mercadillo. Det er ikke altid nemt at være byplanlægger. Men der er som regel en løsning.

  I Ronda blev de to bydele forbundet i 1793 af et arkitektonisk mesterværk, broen Tajo de Ronda, som det tog mere end 40 år at bygge. Den er i dag et ikon for Ronda.

  Du oplever den og meget mere på denne udflugt, der også byder på en times køretur gennem smukke landskaber. Vi går en tur sammen i Ronda, inden vi spiser frokost sammen.

  Herefter er der tid på egen hånd. Du kan nyde den fantastiske udsigt fra Mirador de Ronda, besøge den gamle tyrefægterarena, Plaza de Toros, og slappe af på en af de mange cafeer. Måske er der også noget, der frister, i byens butikker?

  Varighed ca. 8 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Frokost
  Lokalguide (påkrævet)
  Bus fra hotellet t/r

  Pris: 495,-
 • Mijas Pueblo og besøg på chokoladefabrik, dag 13
  Mijas Pueblo og besøg på chokoladefabrik, dag 13 Andalusien er kendt for sine smukke landsbyer i bjergene. Den nok mest berømte af dem alle er Mijas Pueblo. Den må du ikke gå glip af. De hvidkalkede huse med røde tegltage står så smukt til den blå himmel, og et overdådigt blomsterflor fra store bougainvilleaer og et utal af blomsterkrukker fuldender den maleriske stemning. Byen har da også været en magnet for kunstnere og kunsthåndværkere, der tilbyder deres værker i små gallerier.  

  Vi kører med bus til Pueblo Mijas og går først en tur sammen, inden der er tid på egen hånd til at udforske de hyggelige gader og få en god frokost. Vi kører retur til hotellet efter frokosttid.

  Andalusiens bjergbyer er også kendt for deres chokolade og derfor besøger vi også en chokoladefabrik. Her hører vi den spændende historie om chokoladens oprindelse, får smagsprøver og dekorerer vores egen chokoladebar.

  Varighed ca. 6 timer

  Prisen inkluderer:
  Bella rejseleder
  Bus fra hotellet t/r
  Entre til chokolade fabrik

  Pris: 295,-

Afgange og priser

Side 1 af 2

Se vores komplette udvalg af Club Bella - rejser med senioraktiviteter her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
19/10Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Helsingør og GladsaxeFuldbooket, venteliste11.995,-Book på ventelisteMere information
19/10Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Holstebro og ViborgFuldbooket, venteliste11.995,-Book på ventelisteMere information
19/10Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Odsherred og HolbækFuldbooket, venteliste11.995,-Book på ventelisteMere information
19/10Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Vejle og Horsens311.995,-BestilMere information
2/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Herning og SilkeborgFuldbooket, venteliste10.995,-Book på ventelisteMere information
2/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Køge og Greve-SolrødFuldbooket, venteliste10.995,-Book på ventelisteMere information
2/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Næstved og RoskildeFuldbooket, venteliste10.995,-Book på ventelisteMere information
16/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Aarhus, Randers og AalborgMere end 810.995,-BestilMere information
16/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Frederikssund og Ballerup610.995,-BestilMere information
16/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Slagelse og Ringsted210.995,-BestilMere information
16/11Se opsamlingsstederEfterårstur til Club Bella fra Svendborg, Odense og Nyborg-KertemindeMere end 810.995,-BestilMere information
22/2Se opsamlingsstederForårstur til Club Bella fra BornholmMere end 811.995,-BestilMere information
22/2Se opsamlingsstederForårstur til Club Bella fra Lolland, Guldborgsund, Vordingborg og NæstvedMere end 811.995,-BestilMere information
22/2Se opsamlingsstederForårstur til Club Bella fra Holstebro, Viborg og AalborgMere end 811.995,-BestilMere information
22/2Se opsamlingsstederForårstur til Club Bella fra Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og KoldingMere end 811.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.