Skip to main content

Seniorrejser til Madeira Efterår 2024

Tag med til den nærmest postkortagtige portugisiske Atlanterhavs ø Madeira. Gang på gang bliver man overvældet af flotte udsigter, og smukke landskaber med en overdådig frodig og blomsterrig natur. Oppe i bjergene finder man den fuldstændigt uberørte natur – Madeiras urskov – som er blevet et UNESCO World Heritage Site.

På denne rejse skal vi rundt til nogle af de flotteste og mest seværdige steder. Vi skal opleve frodige Santana, se Nonnernes dal og Cabo Girão med 580 meters lodret kig ned på kysten. Vi skal gå på en mindre Levada samt besøge Winston Churchills yndlingssted Camera de Lobos. Og så skal vi selvfølgelig smage den kendte Madeira-vin.

Vi bor på det flotte hotel Alto Lido, perfekt beliggende i det berømte Lido område i udkanten af Funchal. Her er masser af caféer og butikker på hovedgaden, og på 5 minutter kan man gå ned til den lange promenade, med de karakteristiske naturlige havswimmingpools.

BESTIL SENEST 30. april og få kr. 500 i book-tidligt-rabat

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Madeira

  Flyet går direkte til Madeira, hvor vores danske rejseleder venter i lufthavnen og kører med i bussen til Hotel Alto Lido i Funchal. Køretiden er cirka en halv time.

  Vi rejser til Madeira
 • Udflugt 1: Byrundtur i Funchal (inkl frokost)

  Lige uden for centrum står vi af bussen og fortsætter til fods i den meget flotte og elegante by Funchal. Vi kigger forbi den 500 år gamle Sé katedral og via gågader kommer vi frem til byens store plads med rådhuset og det gamle universitet. Derefter er der besøg i byens pulserende markedshaller, hvor de lokale handler ind fra boder med alverdens eksotiske grøntsager og frugter, samt henter dagens friske fisk. Vi besøger en af de små lokale boder, hvor vi smager lidt af øens frugter og den berømte Madeira vin. Herefter går vi ind i den gamle bydel med de maleriske smalle gader, hvor vi indtager dagens frokost.

  Udflugt 1: Byrundtur i Funchal (inkl frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Funchal regnes for at være en af Portugals rigeste byer,og forener på smukkeste vis, gammel arkitektur fra kolonitiden med elegante butikker og et moderne forretningsliv. Byen er med sine ca. 112.000 indbyggere Portugals 6. største by og regnes for grundlagt i tiden efter 1424, hvor Christoffer Columbus var en af de første bosættere. Tidligere var det sukkerrørs dyrkning som var byens hovederhverv, men i dag er det mest turisme og vinproduktion. En stor del af turismen er krydstogt turisme, og oftest ligger der flere store krydstogtskibe ved kajen i den store havn. Det er også nede ved havnen at øens nok mest kendte person, Cristiano Ronaldo, bor, og hvor hans eget museum og hotel ligger.
 • Udflugt 2: Nonnernes dal og svimlende udsigter (inkl frokost)

  På denne udflugt kører vi først op i bjergene, nordøst for Funchal, op til Eira do Serrado i 1094 meters højde. Herfra er der en fantastisk udsigt ned i ”Nonnernes dal”, dybt nede under os. Oppe i bjergene besøger vi også et lille bolchekogeri som bl.a. fremstiller, de for Madeira, så typiske Eukalyptus bolcher. Derefter bevæger vi os op mod kysten til Cabo Girão, som er Europas højeste klippe. Helt oppe på klippen har man bygget en udsigtsplatform af glas, hvorfra man får det herligste sus i maven, når man kigger de 580 meter lodret ned til stranden. Dagen afsluttes i det maleriske fiskerleje Câmara de Lobos, hvor de farverige både er trukket op på land, ved den lille hyggelige havn.

  Udflugt 2: Nonnernes dal og svimlende udsigter (inkl frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Nonnernes dal – også kaldet ”Nun’s Valley”- var før i tiden helt isoleret fra omverdenen, og området blev i 1400-tallet doneret til Convento of Santa Clara, af én af øens rigmænd. Camera de Lobos betyder direkte oversat ”søløvernes kammer” og menes at være det første landgangssted for den portugisiske opdagelsesrejsende, som så en stor koloni søløver da han opdagede Madeira i 1419. I dag er der sjældent søløver, men byen er stadig en af øens vigtigste landingssteder for fisk. På havnen er der i dag en fin statue af Winston Churchill.
 • Udflugt 3: Santa Cruz og Levada (inkl frokost)

  Halvdagstur hvor vi besøger en af øens ældste byer, kystbyen Santa Cruz, nordøst for Funchal. Vi går en tur i den hyggelige by med den historiske kirke og har lidt tid på egen hånd, inden vi fortsætter op i bjergene, til byen Moises. Her er der kaffepause og mulighed for at gå en tur på en af øens mindre levadaer. Vi slutter dagen af med frokost, inden vi vender tilbage til hotellet.

  Udflugt 3: Santa Cruz og Levada (inkl frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Santa Cruz området er med 43.000 indbyggere, det næstmest befolkede område på Madeira. Den kendte kirke blev begyndt opført i 1533 af kongen Manuel den 1.

  Der er hele 2170 km levadaer på Madeira og mange steder går de igennem lange tunneller og over broer/akvædukter. Ideen og teknikken stammer oprindelig fra Maurerne i Nordafrika. I starten var det navnlig den store sukkerrørsproduktion i syd, der havde behov for vandet, men også husholdninger i de små bjergbyer brugte vandet til bl.a. tøjvask. I dag bruges de fleste levadaer stadig og udover at give vand til landbruget på sydsiden af øen, er der også bygget elværker, som drives af vandet.
 • Udflugt 4: Madeiras kontraster og Santana (inkl frokost)

  På denne heldagsudflugt sætter vi først kurs mod Madeiras tredjehøjeste bjerg ”Pico do Arieiro”, midt inde på øen, i 1810 meters højde. Her er der kaffestop og er vi bare lidt heldige med vejret, er der en fantastisk udsigt ud over hele den østlige del af Madeira. Herfra går turen nedad igennem noget af øens oprindelige ”urskov”, en næsten jungle-lignende skov. Midt i denne frodighed stiger vi af bussen og hvis vejret tillader det, går vi en mindre levada tur. Senere kører vi ud mod kysten og gør stop i byen Santana, som er kendt for sine farverige trekantede huse med stråtage. Efter en velfortjent frokost, kører vi østpå, helt ud til Madeira’s østligste punkt, Ponta de São Lourenço. Dette ørkenlignende landskab er en enorm kontrast til det grønne og frodige landskab vi hidtil har nydt.

  Udflugt 4: Madeiras kontraster og Santana (inkl frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  I klart vejr kan man fra Pico do Arieiro se naboøen Porto Santo, og på toppen er der installeret en stor NATO-radar. Ribeiro Frio betyder den kolde flod og området er kendt for ørredopdræt, og en fantastisk frodig natur og skønne udsigter. De stråtækte huse i Santana har sin oprindelse i det 16. århundrede og de fleste er i dag bevaret som turistseværdigheder. I dalen dyrkes der på de mange terrasser bl.a. kartofler, vin, kiwier, cherimoya og passionsfrugter. Området omkring Ponta de São Lourenço er i dag et beskyttet naturreservat og fra spidsen af halvøen er der ca. 700 km ind til den Nordafrikanske kyst.
 • To dage til oplevelser på egen hånd

  Tag eventuelt hotelbussen ind og udforsk Funchal, hvor du også kan tage den 3,7 km lange svævebane op på bjerget. Endestationen, ved den lille by Monte, byder både på en kæmpestor park, og mulighed for en hårrejsende slædekørsel ned ad de stejle gader. I nærheden af Monte ligger også Madeira Botanical Garden, et paradis for botanik interesserede.

  To dage til oplevelser på egen hånd
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Madeira, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 2-3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det flotte 4-stjernede Hotel Alto Lido, der ligger centralt i Lido området, som er Funchals hotelområde. Her er masser af butikker, caféer og restauranter og blot 5 minutters gang herfra går den berømte promenade langs havet, som indbyder til hyggelige spadsereture.

Hotellet har swimmingpool og flere solterrasser, en stor indendørs pool med glastag, som åbnes i fint vejr. Yderligere er der elevator, lounge-bar, restaurant med show-cooking, opholdsrum og et spa- og wellnesscenter (mod betaling). Der er gratis WIFI-internet overalt på hotellet samt aftenunderholdning dagligt. Den gratis hotelbus kører til Funchal flere gange om dagen.

Alle værelser på Alto Lido er moderne og nydelige, har balkon og badeværelse med douche og hårtørrer, safeboks, minikøleskab, aircondition/varme og satellit tv.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse med balkon
• Dobbeltværelse med balkon og delvis havudsigt
• Dobbeltværelse til 1 person med balkon
• Dobbeltværelse til 1 person med balkon og delvis havudsigt

Se nærmere information om hotellet her: www.altolidohotelfunchal.com

 

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Madeira kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/portugal/madeira

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Madeira brochure.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-
 • Mad på flyet (t/r)
  Mad på flyet (t/r) På flyvninger med SunClass Airlines er der mulighed for tilkøb af mad. Prisen inkluderer et måltid samt kaffe og the på såvel ud- som hjemrejse. Vær opmærksom på at SunClass Airlines ikke tillader at man selv medbringer mad ombord.  
  Pris: 240,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Dobbeltværelse med balkon og delvis havudsigt 590,-
 • Dobbeltværelse til 1 person med balkon 2.195,-
 • Dobbeltværelse til 1 person med balkon og delvis havudsigt 2.495,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Madeira Efterår 2024 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
21/10Se afrejsestederEfterårstur til Madeira fra Fredensborg/Hillerød/AllerødMere end 812.995,-BestilMere information
28/10Se afrejsestederEfterårstur til Madeira fra Holbæk og RoskildeMere end 812.995,-BestilMere information
4/11Se afrejsestederEfterårstur til Madeira fra Faaborg-Midfyn, Odense og NyborgMere end 811.995,-BestilMere information
11/11Se afrejsestederEfterårstur til Madeira fra Gribskov og GladsaxeMere end 811.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.