Skip to main content

Seniorrejser til Tenerife efterår 2024

Sig farvel til det grå danske vintervejr og oplev Tenerife, den største og flotteste af de Kanariske Øer. Her er frodigt og flot i nord og tørt og goldt i syd, og der venter masser af skønne naturoplevelser.

På denne rejse kører vi gennem det vulkanske månelandskab i nationalparken Las Cañadas del Teide og udforsker Anagahalvøen med smukke byer, skove med laurbærtræer og bjergtagende udsigter over bl.a. den isolerede Taganana-dal. Vi skal også besøge en lokal bondemand, der byder på frokost og smagsprøver på hans egen vin.

Vi bor i smukke og idylliske Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredjestørste by. Her er der masser af hyggelige gågader, en gammel bydel med charmerende arkitektur og et væld af hyggelige cafeer.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Tenerife

  Flyet går direkte til Tenerife, hvor vores danske rejseleder venter i lufthavnen og kører med i bussen til Hotel Masaru i Puerto de la Cruz. Køretiden er cirka en time.

  Vi rejser til Tenerife
 • Udflugt 1: Byrundtur i Puerto de la Cruz (inkl frokost)

  Halvdagstur i bus og til fods i Puerto de la Cruz. I udkanten af byen kan vi se nogle af de mange bananplantager. Vi hører om bananplantens betydning for øen og får indblik i byens historie. Fra den smukke Taoro Park nyder vi udsigten og får et godt overblik over byen fra den gamle bydel til de store havvandspools. Der er tid til en kop kaffe på parkens café, før vi fortsætter til centrum for at slentre i gaderne med smukke huse og mange gavlmalerier. Vi får frokost på en hyggelig restaurant i den gamle bydel.

  Udflugt 1: Byrundtur i Puerto de la Cruz (inkl frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Puerto de la Cruz er Tenerifes trediestørste by med ca. 30.000 indbyggere og samtidig den ældste turistby på øen. Byen ligger i den frodige Orotava dal, omgivet af tusindevis af bananplanter, og har et driftigt handelsliv ved siden af turismen, så byen tilbyder en herlig blanding af turisme og lokalkolorit. Byens kendte vartegn er de store havvandspools Costa Martianez, som blev skabt i halvfjerdserne af den berømte arkitekt César Manrique.
 • Udflugt 2: Teide og Las Cañadas (inkl. frokost)

  Heldagstur rundt om Tenerifes største attraktion, vulkanen Teide, med flere stop undervejs. Vi kører op igennem de store Esperanza fyrretræsskove og får det ene betagende udkig efter det andet. I ca. 2000 meters højde kommer vi ind i månelandskaberne i Las Cañadas, verdens største vulkankrater. Vi oplever besøgscentret, og på vej tværs gennem kraterlandskabet er der kaffestop, hvor få skridt bringer dig til fantastisk udsigt mod Teide. Vi kører retur via den nordvestlige del af Tenerife med frokost på vejen. Hvis vejret er med os, går vi gennem Santiago del Teide til et flere hundrede år gammelt drageblodstræ, før vi vender næsen mod hotellet med stop ved et udsigtspunkt på vejen.

  Udflugt 2: Teide og Las Cañadas (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Tenerife er 2034 kvadratkilometer stor (som Lolland, Falster og Langeland tilsammen). Teide er Spaniens højeste bjerg og er hele 3718 meter højt, og om vinteren er toppen ofte dækket af sne. Hele bjerget og vulkankrateret er i dag én stor nationalpark, og Esperanza-skovene var stedet, hvor general Franco planlagde det kup, der senere førte til den spanske borgerkrig. Byen Garachico blev i 1706 ramt af og delvist ødelagt af et vulkanudbrud.
 • Udflugt 3: Anaga halvøen (inkl. frokost)

  På denne heldagstur besøger vi øens gamle hovedstad, La Laguna. Vi ser markedet og byens historiske centrum. På en stille gåtur gaderne ser vi indenfor i nogle af herskabsboligernes smukke indre gårde. Efter en velfortjent kaffepause kører vi så ud på den bjergrige Anaga-halvø, som er kendt for sine smukke udsigter og Mercedes-skoven med meterhøje lyng- og laurbærtræer. Vi går en kort tur i skoven. Længst ude ved kysten spiser vi frokost i den afsides landsby Taganana, som indtil 1968 lå helt isoleret uden veje til omverdenen. Herfra kører vi østpå og hjem via Tenerifes største by, Santa Cruz, hvor der er tid til at se lidt på byen.

  Udflugt 3: Anaga halvøen (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Det meste af Anaga halvøen er i dag fredet og har status som nationalpark, bl.a. fordi Mercedes-skovene regnes for at være noget af det eneste tilbageværende af Europas oprindelige
  skovvækst. La Laguna er en meget smuk by som tidligere var Tenerifes ”hovedstad”. Hele byens centrum er på UNESCOS liste over ”World Heritage Site” på grund af de mange historiske og tidstypiske gamle, flotte og velbevarede rigmandshuse
  med patioer, som vidner om byens tidligere status som én af de Kanariske Øers vigtigste byer
 • Udflugt 4: Ud på landet (inkl. frokost)

  En helt speciel dag, hvor vi skal opleve det unikke og ”rigtige” Tenerife. Af den gamle hovedvej kører vi gennem byerne La Matanza og Victoria, hvor historiske slag fandt sted, da spanierne indtog Tenerife. Vi stopper kort ved et lokalt marked, hvor vi kan se, hvorfor stedet, Valle de Guerra, også kaldes Tenerifes køkkenhave. Kort derfra byder vinbonden Francisco os indenfor på sin lille finca (landsted), hvor de dyrker vin, kartofter, papaya og meget mere. Vi hører om hans dyrkningsmetoder og smager hans vine, før der er frokost ude i vinmarken med udsigt til hønsegården. Og vi får naturligvis Franciscos vin til maden.

  Udflugt 4: Ud på landet (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Da finca’en ligger på en skråning, er der dele af turen som ikke er egnet for gangbesværede.

  Det milde klima gør, at man kan dyrke næsten al slags frugt og grønt på Tenerife. Før var det mest sukkerrør og kartofler, men i dag dyrkes der både tomater, vin, blomster, papaya, avocadoer og ikke mindst bananer.
 • To dage til oplevelser på egen hånd

  To dage til oplevelser på egen håndVi anbefaler en tur til den gamle by La Orotava blot 10 minutters kørsel fra hotellet op i højdedraget. Nyd de gamle huse og den smukke park. Botanisk Have og en smuk orkidehave ikke langt fra hotellet er andre oplagte muligheder. Det samme er et genbesøg i den gamle bydel i Puerto de la Cruz. Overvej også at tage tilbage til La Laguna, som du kan kombinere med øens største by, Santa Cruz, hvis du vil have lidt storbystemning. I udkanten af byen kan du besøge den store dyrepark Loro Parque. Og endelig kan du selvfølgelig bare slappe af ved poolen og nyde at være på ferie. Få flere tips hos din rejseleder.

  To dage til oplevelser på egen hånd
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Tenerife, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 2-3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det 3-stjernede lejlighedshotel Masaru, som ligger i bydelen La Paz, smukt oppe over byens centrum i Puerto de la Cruz. Hotellet har en dejlig have med palmer og en stor opvarmet swimmingpool samt elevator, bar, restaurant og opholdsrum med lejlighedsvis underholdning.

Lokalområdet har flere barer, cafeer, små butikker og et velassorteret supermarked.

Lejlighederne er store og nydelige 1-værelses lejligheder med balkon, badeværelse med badekar samt hårtørrer, TV, safeboks og køkkenniche med køleskab. Alle hotellets lejligheder er samme størrelse og er ens indrettet.

Vælg mellem:
• 1-værelses lejlighed med balkon
• 1-værelses lejlighed med balkon mod haven/poolen
• 1-værelses lejlighed til 1 person med balkon
• 1-værelses lejlighed til 1 person med balkon mod haven/poolen

Se nærmere information om hotellet her: www.apartamentosmasaru.com

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Tenerife kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/canary-islands/tenerife

 
(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Tenerife brochure.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-
 • Mad på flyet (t/r)
  Mad på flyet (t/r) På flyvninger med SunClass Airlines er der mulighed for tilkøb af mad. Prisen inkluderer et måltid samt kaffe og the på såvel ud- som hjemrejse. Vær opmærksom på at SunClass Airlines ikke tillader at man selv medbringer mad ombord.  
  Pris: 240,- gælder 22-10-2024, 29-10-2024

Værelsesvalg og andet

 • 1-værelses lejlighed med balkon mod gaden 0,-
 • 1-værelses lejlighed med balkon mod haven 1.200,-
 • 1-værelses lejlighed til 1 person med balkon mod gaden 1.800,-
 • 1-værelses lejlighed til 1 person med balkon mod haven 2.400,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Tenerife efterår 2024 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
22/10Se afrejsestederEfterårstur til Tenerife fra Middelfart/Fredericia/VejleMere end 810.995,-BestilMere information
29/10Se afrejsestederEfterårstur til Tenerife fra Skanderborg-Odder og HorsensMere end 810.995,-BestilMere information
20/11Se afrejsestederEfterårstur til Tenerife fra Kalundborg og Høje-TaastrupMere end 89.995,-BestilMere information
27/11Se afrejsestederEfterårstur til Tenerife fra Faxe-Stevns, Køge og Greve/SolrødMere end 89.995,-BestilMere information
4/12Se afrejsestederEfterårstur til Tenerife fra Frederikssund og EgedalMere end 89.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.