Skip to main content

Seniorrejser til Tenerife efterår 2023

Sig farvel til det grå danske vintervejr og oplev Tenerife, den største og flotteste af de Kanariske Øer. Tenerife er begunstiget af et fantastisk klima – året rundt. Det bliver aldrig koldt og heller aldrig gloende hedt. Det meste af året er vejret som på en god dansk sommerdag. Her er frodigt og flot i nord og tørt og goldt i syd, og der venter masser af storslåede og skønne naturoplevelser. Kun få steder i verden kan man, som på Tenerife, opleve et så afvekslende og varieret klima inden for så få kilometer. Bananplantager og avocadotræer nede ved kysten, vinstokke og mandeltræer lidt højere oppe, og endnu længere oppe ad bjerget ses store fyrretræsskove, og til sidst sne helt oppe på toppen af Teide, Spaniens højeste bjerg.

Vi bor i smukke og idylliske Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredjestørste by. Her er der masser af charmerende gågader med gode shopping muligheder, en gammel bydel med klassiske gamle huse, og et væld af hyggelige cafeer og udeserveringer.

Ude på øen venter der os fantastiske naturoplevelser. Vi skal bl.a. køre igennem månelandskabet i nationalparken Las Cañadas del Teide (verdens største vulkankrater), se idyl og frodighed i den isolerede Taganana dal og bjergtagende udsigter på Anagahalvøens laurbærtræbeklædte skråninger. Vi skal ud og besøge en lokal bondemand, og selvfølgelig skal vi også opleve de store bananplantager på nærmeste hold.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • Busopsamling til lufthavnen

  Afgang med bus fra din valgte kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Tenerife (nærmere information om afrejsetider følger senere).

  Busopsamling til lufthavnen
 • Afrejse til Tenerife

  Vores danske rejseleder venter i lufthavnen på Tenerife og følger med i bussen til jeres hotel i Puerto de la Cruz, som ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

  Afrejse til Tenerife
 • Udflugt 1: Byrundtur i Puerto de la Cruz (inkl frokost)

  Halvdags introduktionstur i bus rundt i vores ferieby. I udkanten af byen ser vi de mange bananplantager, som omkranser hele byen, og får historien om bananplantens betydning for øen, og indblik i byens historiske udvikling som turistby. Fra et udsigtspunkt i den smukke Taoro Park ser vi, udover de forskellige bydele, den gamle del og den moderne del med byens vartegn, de store havvandspools Costa Martianez. Vi gør stop i byens centrum ved det hyggelige torv Plaza Charco og frokosten indtages på en hyggelig restaurant i den gamle bydel.

  Udflugt 1: Byrundtur i Puerto de la Cruz (inkl frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Puerto de la Cruz er Tenerifes trediestørste by med ca. 30.000 indbyggere og samtidig den ældste turistby på øen. Byen ligger i den frodige Orotava dal, omgivet af tusindevis af bananplanter, og har et driftigt handelsliv ved siden af turismen, så byen tilbyder en herlig blanding af turisme og lokalkolorit. Byens kendte vartegn er de store havvandspools Costa Martianez, som blev skabt i halvfjerdserne af den berømte arkitekt César Manrique.
 • Udflugt 2: Teide og Las Cañadas (inkl. frokost)

  Heldagstur til Tenerifes største attraktion – øens stolthed, vulkanen Teide. Vi skal denne dag køre igennem alle fire klimazoner og opleve øens utrolig flotte og varierende natur. Vi kører op igennem de store Esperanza fyrretræsskove og får det ene betagende udkig efter
  det andet. I ca. 2000 meters højde kommer vi ind i Las Cañadas krateret, et sandt månelandskab og verdens største vulkankrater. Vi kører tværs igennem krateret og retur via den nordvestlige del af Tenerife med frokoststop i byen, Santiago del Teide. Efter frokost stopper vi ved udsigtspunkt over byen Garachico på nordkysten. Med sanserne fulde af naturens fantastiske sceneri går det herefter tilbage mod hotellet.

  Udflugt 2: Teide og Las Cañadas (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Tenerife er 2034 kvadratkilometer stor (som Lolland, Falster og Langeland tilsammen). Teide er Spaniens højeste bjerg og er hele 3718 meter højt, og om vinteren er toppen ofte dækket af sne. Hele bjerget og vulkankrateret er i dag én stor nationalpark, og Esperanza-skovene var stedet, hvor general Franco planlagde det kup, der senere førte til den spanske borgerkrig. Byen Garachico blev i 1706 ramt af og delvist ødelagt af et vulkanudbrud.
 • Udflugt 3: Anaga halvøen (inkl. frokost)

  På denne heldagstur besøger vi øens gamle hovedstad, La Laguna, en by fyldt med historiske kolonialbygninger fra 1700-tallet. På en dejlig gåtur rundt i byen får vi lejlighed for at komme ind i nogle af de mange smukke huse. Efter en velfortjent kaffepause kører vi ud på Anaga halvøen, som er kendt for sine smukke udsigter og ”urskoven”, Mercedes skoven, med meterhøje lyng- og laurbærtræer og andre endemiske planter. Længst ude ved kysten spiser vi frokost i den afsides landsby Taganana, som indtil 1968 lå helt isoleret uden veje ud
  til omverdenen. Herfra kører vi øst på og hjem via Tenerifes største by Santa Cruz og passerer byens nye vartegn, Operahuset.

  Udflugt 3: Anaga halvøen (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Det meste af Anaga halvøen er i dag fredet og har status som nationalpark, bl.a. fordi Mercedes-skovene regnes for at være noget af det eneste tilbageværende af Europas oprindelige
  skovvækst. La Laguna er en meget smuk by som tidligere var Tenerifes ”hovedstad”. Hele byens centrum er på UNESCOS liste over ”World Heritage Site” på grund af de mange historiske og tidstypiske gamle, flotte og velbevarede rigmandshuse
  med patioer, som vidner om byens tidligere status som én af de Kanariske Øers vigtigste byer
 • Udflugt 4: Ud på landet (inkl. ­frokost)

  En helt speciel dag, hvor vi skal ud på landet og opleve det unikke og ”rigtige” Tenerife. Af den gamle hovedvej kører vi gennem byerne La Matanza og Victoria, som begge har en blodig historie, helt tilbage fra guanchernes tid (Tenerifes urbefolkning). Efter en halv times køretur når vi frem til udkanten af Valle de Guerra – også kaldet Tenerifes køkkenhave. På skråninger nedenfor byen Tacoronte byder den lokale bondemand Francisco os indenfor på hans lille finca (landsted). Her dyrker han bl.a. vin, kartofter, papaya samt forskellige grøntsager, og vi får forklaret alt om planterne og hans dyrkningsmetoder. Undervejs får vi selv lov til at hjælpe med at indsamle ingredienserne til dagens frokost, bl.a. forskellige grøntsager, frugter og frisklagte æg fra hønsegården. Fransiscos kone tilbereder grøntsagerne og efterfølgende kan vi sammen nyde en typisk kanarisk landfrokost, med vin fra egen produktion. Fransisco har nemlig også en lille bodega, hvor han producerer vin fra egne vinstokke og imens vi får lidt smagsprøver, hører vi om hele fremstillingsprocessen.

  Udflugt 4: Ud på landet (inkl. ­frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Da finca’en ligger på en skråning, er der dele af turen som ikke er egnet for gangbesværede.

  Det milde klima gør, at man kan dyrke næsten al slags frugt og grønt på Tenerife. Før var det mest sukkerrør og kartofler, men i dag dyrkes der både tomater, vin, blomster, papaya, avocadoer og ikke mindst bananer.
 • To fridage til egen disposition:

  Vi anbefaler en tur ind til ”hovedstaden” Santa Cruz
  eller til den gamle by Orotava, som ligger lidt oppe i dalen. En tur ud i Loro Parque i Puerto de la Cruz udkant, kan også anbefales. Loro Parque er en kæmpe park og en unik kombination af dyreshows, zoologisk have og en meget flot eksotisk park, og den er flere gange kåret som en af verdens bedste attraktionsparker. Den botaniske have ligger kun få hundrede meter fra vores hotel og er bestemt også et besøg værd med alle dens for os fremmedartede blomster, planter og træer. Tag evt. en taxi til det nærliggende shoppingcenter Centro Comercial La Villa. Det ligger kun 5-10 mins kørsel fra hotellet og er et meget flot shoppingcenter med et væld af gode butikker, cafeer og restauranter. Du kan også besøge den nært beliggende park Sitio Litre der med sine 220 år er Tenerifes ældste have.
  Her er der bl.a øens største samling af orkideer og
  byens ældste drageblodstræ.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med fly. Herefter køres i bus tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det 3-stjernede lejlighedshotel Masaru, som ligger i bydelen La Paz, smukt oppe over byens centrum i Puerto de la Cruz. Hotellet har en dejlig eksotisk have med palmer og en stor opvarmet swimmingpool samt elevator, bar, restaurant med show-cooking, og opholdsrum med lejlighedsvis underholdning. Udenfor hotellet er der flere barer, cafeer, småbutikker og et velassorteret supermarked.

Lejlighederne er store og nydelige 1-værelses lejligheder med balkon, badeværelse med badekar samt hårtørrer, TV, safeboks og køkkenniche med køleskab. Alle hotellets lejligheder er samme størrelse og ens indrettet.

Vælg mellem:
• 1-værelses lejlighed
• 1-værelses lejlighed til 1 person
• 1-værelses lejlighed mod haven/poolen
• 1-værelses lejlighed mod haven/poolen til 1 person

Se nærmere information om hotellet her: www.apartamentosmasaru.com

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Tenerife kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/canary-islands/tenerife

 
(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Tenerife brochure.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-
 • Mad på flyet (t/r)
  Mad på flyet (t/r) På flyvninger med SunClass Airlines er der mulighed for tilkøb af mad. Prisen inkluderer et måltid samt kaffe og the på såvel ud- som hjemrejse. Vær opmærksom på at SunClass Airlines ikke tillader at man selv medbringer mad ombord.  
  Pris: 200,- gælder 05-12-2023

Værelsesvalg og andet

 • 1-værelses lejlighed med balkon 0,-
 • 1-værelses lejlighed med balkon til 1 person 1.800,-
 • 1-værelses lejlighed med balkon mod haven/poolen til 1 person 2.400,-
Gælder 05-12-2023
 • 1-værelses lejlighed med balkon mod haven/poolen 1.200,-
Gælder 09-12-2023
 • 1-værelses lejlighed til med balkon mod haven/poolen 1.200,-

Afgange og priser

DatoDestinationLedige pladserFra pris
5/12Se afrejsestederEfterårstur til Tenerife fra Horsens19.995,-BestilMere information
9/12Se afrejsestederJuletur til Tenerife fra Lolland, Guldborgsund & Vordingborg49.495,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.