Skip to main content

Seniorrejser til Gardasøen forår 2024

På vores tur til Gardasøen oplever vi Norditalien, hvor varmen er behagelig, uden at være for overvældende. Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning.

Vi skal selvfølgelig opleve disse imponerende omgivelser, både fra land- og søsiden, og gang på gang betages man af den storslåede natur med både bjerge, vinmarker og palmer som spejler sig i søens klare vand. Vi skal besøge Verona hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie. Italien indbegrebet af smukke middelalderbyer og på vores tur igennem slagmarkerne ved Solferino, besøger vi bl.a. Borghetto, hædret som en af de smukkeste byer i Italien.

Vi  bor på det gode og meget centralt beliggende Hotel Bisesti, i byen Garda, ved søens sydøstlige kyst. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • Busopsamling til lufthavnen

  Afgang med bus fra din egen kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Norditalien med flyselskabet Alsie Express (ejet af Danfoss) i eget fly. (NB på afrejsen fra Assens/Faaborg flyves med SAS ud)

  Busopsamling til lufthavnen
 • Afrejse til Gardasøen

  Vores danske rejseleder venter i lufthavnen og følger med i bussen til Hotel Bisesti i Garda by. Køretid ca. 2 timer.

  Afrejse til Gardasøen
 • Udflugt 1: Verona (inkl frokost)

  På denne udflugt skal vi en tur til Verona som kun ligger en god halv times kørsel fra Garda by. Her skal vi på en længere byvandring, og se nogle af alle de seværdigheder byen er så kendt for. Først og fremmest den imponerende romerske arena – Arena di Verona – som er en af de bedst bevarede arenaer fra romertiden, og som i dag bruges til opera og koncerter. Vi skal selvfølgelig også forbi Julie’s balkon som blev udødeliggjort i Shakespeares skuespil Romeo og Julie. Vi spiser en dejlig pizza frokost på byens store torv og får god tid til se os omkring og opleve de mange hyggelige gader og stræder. Ustandseligt dukker der historiske bygninger op i gadebilledet, et bevis på at byen engang var et vigtigt knudepunkt for både Romere og andre folkeslag.

  Udflugt 1: Verona (inkl frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Verona har i dag 260.000 indbyggere og blev grundlagt af Romerne for ca 2000 år siden. Byens placering ved Adige floden, midtvejs mellem de to store byer Milano og Venedig, har altid gjort den til en attraktiv og strategisk vigtig by. Derfor har alverdens folkeslag igennem tiderne kæmpet om byen og efterladt spor som vi kan se den dag i dag. Man siger at Verona er den by i Italien hvor det er muligt at opleve flest levn fra romertiden, og byen har derfor fået kælenavnet ”Lille Rom”. De mange maleriske stræder og pladser og flotte gamle bygninger har betydet at hele den centrale del af Verona er på UNESCOS verdensarvsliste.
 • Udflugt 2: Gardasøen (inkl. frokost)

  I dag skal vi opleve Italiens største sø, både fra land og til søs. Med bus og båd begiver vi os nordpå hvor vi skal besøge byerne Malcesine på østsiden af søen, og Limone på vestsiden af søen, samt Riva længst oppe mod nord. Byerne er kendte for en helt usædvanlig charme og idyl, og vi skal selvfølgelig slentre rundt i de smalle krogede gader, og have tid til en kaffepause på en af de mange små piazzaer hvor udelivet nydes. På bådturen fra Riva til Limone og senere fra Limone til Malcesine, får man for alvor indtryk af, hvor varieret og storslået en natur som omkranser søen. Høje bjerge, lodrette klipper, palmer, olivenlunde og idylliske småbyer passerer langsomt forbi os. Frokosten indtager vi på en restaurant i byen Limone.

  Udflugt 2: Gardasøen (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Gardasøen er Italiens største sø og er skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Søen er 52 km lang og op til 16 km bred og er i alt 370 km2 stor. På det dybeste sted er den 346 m. Gardasøen ligger imellem de to regioner, Veneto og Lombardiet, midt mellem de store byer Milano og Venedig. Mod nord grænser søen op til Sydtyrol og alpernes sydside. Garda by, Malcesine, Limone, Sirmione og Riva del Garda er nogle af de mest kendte byer ved søen, byer som navnlig i 70’erne og 80’erne var et yndet rejsemål for danske charterturister.
 • Udflugt 3: Lazise (inkl. frokost)

  Tidlig formiddag sejler vi mod sydøst til den smukke, rolige middelalderby Lazise. Byen ligger ved Gardasøens bredeste sted, og her går livet sin stille gang. Fra havnen løber promenaden, hvor man finder den gamle venetianske toldbod og den romanske middelalderkirke San Nicoló. Vi går på opdagelse i byen og slutter dagen af med frokost samt smager nogle af områdets bedste vine, inden vi kører med bus tilbage til hotellet. Byen Lazise ligger i det nordlige Italien ved Gardasøen. Den ligger ca. 120 km vest for Venedig, 20 km nordvest for Verona og 10 km syd for Garda by.

  Udflugt 3: Lazise (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Byen er omgivet af middelaldermure med seks tårne og tre byporte. Den velbevarede fæstningsmur fra 1300-tallet stammer fra Scaligeri-familiens tid i området. Middelalderkirken San Nicoló er opkaldt efter Nikolaus, der i det 4. århundrede var biskop i Myra (i det nuværende Tyrkiet). Nikolaus er skytshelgen for flere lande og erhvervsgrupper. Fra det 6. århundrede blev hans grav et søgt valfartssted, og han blev sidenhen indført i Vesteuropa af Pave Nikolaus 1. Mere end 2000 kirker er indviet til ham og bærer hans navn.
 • Udflugt 4: Borghetto og Solferino (inkl. frokost)

  I dag går turen syd for Gardasøen. Et område som i dag er kendt for sine vindistrikter med nogle af de bedste hvidvine ved Gardasøen. I midten af 1800-tallet var området mest kendt for det blodige krigslag ved Solferino. Første stop er ved en af de smukkeste landsbyer i Italien, Borghetto ved floden Mincio. Her vil der være tid til at opleve den lille middelalderlandsby, smukt beliggende omkring en gammel vandmølle og bro. Efter opholdet i Borghetto fortsætter vi til landsbyen Solferino. Byen har givet navn til Slaget ved Solferino den 24. juni 1859. Vi spiser frokost i byen og besøger et lille mindeskapel med skeletdele fra 7000 omkomne soldater. Fra Solferino går turen nordpå gennem det bakkede hvidvinsdistrikt, Lugana. Vi stopper ved Peschiera del Garda, som ligger i bunden af den østlige del af Gardasøen, hvor Mincio-floden begynder. Den gamle bydel er omgivet af en imponerende bymur og fæstningsø. Her kan vi udforske de historiske gader og forsvarsværker samt nyde udsigten over Gardasøen. Benyt lejligheden til at prøve et glas Lugana, den lokale hvidvin eller en kop kaffe.

  Udflugt 4: Borghetto og Solferino (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Borghetto ligger i den sydvestlige del af Veneto, tæt på grænsen til Lombardiet. Byen stammer fra Longobarderne og har omkring 1000 indbyggere. Borghetto er hædret for at være en af de smukkeste landsbyer i Italien. Den 30. maj 1796 blev der spillet et slag her, da Napoleon besejrede østrigerne. I 1848, var der igen et sammenstød, her imellem Piemonte og østrigerne, hvor sidstnævnte træk sig tilbage. Efter den anden uafhængighedskrig blev Borghetto sul Minico tildelt Italien. Slaget ved Solferino, var det sidste af de tre italienske uafhængighedskrige mod Østrig. Slaget fandt sted ved landsbyen Solferino i den norditalienske provins Mantova. De mange og forfærdelige tab, fik den franske kejser Napoleon 3., til at slutte separatfred med Østrig. Peschiera del Garda er en af de absolut populæreste feriebyer og badebyer ved Gardasøen. Byen, er fyldt med historie, som er bygget på handel, krige og erobringer, den gang hvor byen hed Arlica. Den gamle fæstning, har været på UNESCOs verdensarv siden 2017.
 • To fridage til egen disposition:

  Prøv at tage loklabussen, eller gå ca. 3,5 km langs sø promenaden til nabobyen Bardolino. En hyggelig by med en flot sø-promenade. Området omkring byen har blandt andet lagt navn til den kendte Bardolino vin, og det var også stedet hvor Preben Elkjær slog sig ned, da han spillede fodbold for Verona i firserne.

  Vi kan også anbefale, at man tager en sejltur til Sirmione som ligger på en landtange i søens sydlige ende. Sirmione er kendt som en af de mest eksklusive byer ved Gardasøen. Der afgår både fra Garda’s søpromenade flere gange om dagen.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med flyselskabet Alsie Express (ejet af Danfoss) i eget fly. Herefter køres i bus tilbage til din kommune. (NB på hjemrejsen til Nyborg/Kerteminde flyves med SAS)

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det gode og meget centralt beliggende 3-stjernede Hotel Bisesti, i byen Garda, ved søens sydøstlige kyst. Garda by er en særdeles hyggelig lille by med maleriske gamle huse, smalle handelsgader med spændende forretninger, og en flot strandpromenade med masser af restauranter og cafeer.

Hotellet har en dejlig swimmingpool, elevator, bar, restaurant og opholdsrum med lejlighedsvis underholdning. WIFI internet overalt på hotellet.

Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, sikkerhedsboks, minikøleskab, aircondition/varme, satellit-tv og de fleste med balkon. Værelser og balkoner i den gamle afdeling er uensartede i størrelse. Comfort værelserne er lidt større end standardværelser og har også kaffe/te faciliteter. Junior Suites er store og moderne værelser (kategori 4) i ny tilbygning. Samme faciliteter som standardværelserne, men større og med kaffe/te faciliteter og gratis pool håndklæder.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse
• Dobbeltværelse Comfort
• Junior suite
• Dobbeltværelse til 1 person

Se nærmere information om hotellet her: www.hotelbistesti.com/en

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Gardasøen kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/italy/lake-garda

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores brochure vedr. Gardasøen.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Dobbeltværelse Comfort med balkon 900,-
 • Dobbeltværelse Junior Suite med balkon 1.450,-
 • Dobbeltværelse til 1 person uden balkon 1.450,-
 • Dobbeltværelse til 1 person med balkon 1.950,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Gardasøen forår 2024 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
20/4Se afrejsestederForårstur til Gardasøen fra Assens og FaaborgFuldbooket, venteliste10.995,-Book på ventelisteMere information
27/4Se afrejsestederForårstur til Gardasøen fra HorsensFuldbooket, venteliste10.995,-Book på ventelisteMere information
4/5Se afrejsestederForårstur til Gardasøen fra Aabenraa og Haderslev110.995,-BestilMere information
11/5Se afrejsestederForårstur til Gardasøen fra Varde, Tønder og EsbjergFuldbooket, venteliste10.995,-Book på ventelisteMere information
18/5Se afrejsestederForårstur til Gardasøen fra Nyborg-Kerteminde og Odense210.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.