Skip to main content

Seniorrejser til Gran Canaria forår 2025

Synes du også, at den danske vinter er lige lovlig lang og mørk? Så tag en pause fra det hele og lad batterierne op med sol og oplevelser på Gran Canaria. Det er da lige det, man trænger til, ikke? Du følges med andre friske og rejseglade seniorer, og mellem udflugterne kan du slappe af på det meget flotte Hotel Corallium Beach ud til stranden i San Agustin. Det er i sig selv en stor del af oplevelsen.

For mange er Gran Canaria ”bare” sol og strand. På denne rejse vil du opleve, at øen er så meget mere end det.

Du besøger den oprindelige befolknings fascinerende klippehuler, ser kæmpe sandklitter i ørkenen Las Dunas de Maspalomas, smager lokal vin på en vingård og udforsker Gran Canarias største by, Las Palmas, med den charmerende gamle bydel.

Alt sker i selskab med vores danske rejseleder, der glæder sig til at vise dig Gran Canaria fra sin bedste og mest spændende side. Der er naturligvis også god tid til at slappe af med netop sol og strand på skønne Hotel Corallium Beach. Det er en perle på Gran Canarias sydkyst.

Bestil  senest 31. august 2024 og få kr. 500,- per person i book-tidligt-rabat

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Gran Canaria

  Flyet går direkte til Gran Canaria. Vores danske rejseleder byder velkommen i lufthavnen og kører med i bussen til Hotel Corallium Beach. Det tager kun cirka en halv time, så er vi fremme.

  Vi rejser til Gran Canaria
 • Udflugt 1: Lokalområdet og ørken (inkl. frokost)

  En introduktion til lokalområdet er altid den bedste start på en god ferie. Det får du på denne halvdagstur med bus og til fods. Din rejseleder udpeger, hvor der er shopping mm, og på turen kommer du gennem ferieområderne Costa Meloneras og Playa del Inglés, der er meget forskellige. Helt mod syd stopper vi og går en tur ved den imponerende ørken med de store sandklitter, Las Dunas de Maspalomas. Mange spaghettiwesterns er optaget her. Og apropos mad: Nu venter frokost, før vi vender tilbage til vores hotel.

  Udflugt 1: Lokalområdet og ørken (inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Gran Canarias sydkyst var oprindeligt et øde og goldt lava-landskab, og øens turisme var i starten koncentreret omkring hovedstaden Las Palmas. Først i tresserne startede man for alvor med hotelbyggeriet på sydkysten, og ét efter ét opstod de store turistområder vi kender i dag. Langt størstedelen af de over 3 millioner turister der årligt besøger Gran Canaria, bor på sydkysten eller på vestkysten ved Puerto Rico, og samlet udgør området et af Spaniens største turistzoner.

  Gran Canaria har et areal på 1532 km2 (ca. halvt så stor som Fyn) og har knap 900.000 indbyggere.
 • Udflugt 2: Las Palmas (inkl. frokost)

  Gran Canarias største by er Las Palmas. Og selvfølgelig skal du opleve den. Det er en pulserende havneby, men det er også en by fuld af charme især i den gamle bydel Vegueta, som vi udforsker til fods.
  Nyd de smukke pladser, den flotte katedral og de fine, farverige huse, hvor mange har de smukkeste balkoner og karnapper med fine udskæringer. Et af de mest imponerende huse er Casa de Colón, hvor Columbus boede, når han passerede de kanariske øer. Der er også tid på egen hånd i markedshallen Mercado de Vegueta, der bugner af frugt, grønt, fisk og krydderier. Kan man tænke sig en bedre optakt til frokost? På vej hjem ser vi den 3 km lange strand Las Canteras midt i byen. Det er som at stå i Rio de Janeiro.

  Udflugt 2: Las Palmas (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Las Palmas blev grundlagt i 1478 og var oprindeligt et militært fort. I dag har byen ca. 400.000 indbyggere og er udover at være Gran Canarias største by, også hovedstad for provinsen Las Palmas, som inkluderer øerne Lanzarote og Fuerteventura.

  Den store havn er en af de vigtigste havne på disse breddegrader og udover fiskeri er der en livlig trafik af handelsskibe, færger og krydstogtskibe. Ved den lange Las Canteras strand ligger de fleste af byens hoteller, og det var her øens turisme startede. Christoffer Columbus gæstede øen 3 gange fra 1492 til 1502 og byens domkirke, Catedral Santa Ana, blev indviet i 1570 og var i mange år den eneste katedral på de kanariske øer.
 • Udflugt 3: Gran Canaria langt fra alfarvej (inkl. frokost)

  Oplev Gran Canarias frodige natur og idylliske bjergbyer langt fra kystens turisme. Vi kører op i bjergene til det indre af øen. Og også her får vi bekræftet, at skønhed kommer indefra. Vi kommer gennem øens 4 klimabælter. I det tropiske bælte oplever vi de 1000 palmers dal, hvor der dyrkes bl.a. avocadoer og aloe. På en bakketop mellem bjergene gemmer landsbyen Fataga på ren idyl med sine hvide huse, røde tegltage og blomster i krukker. Og længere oppe passerer vi mandellunde og fantastiske udsigter. Uden mad og drikke, duer hverken helte eller friske seniorer. Vi får først frokost, og så besøger vi en lokal vingård. Selvfølgelig er der smagsprøver! Mætte og tilfredse kører vi mod hotellet.

  Udflugt 3: Gran Canaria langt fra alfarvej (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Gran Canaria er ca. 15 millioner år gammel og den er, som de øvrige kanariske øer, dukket op af havet som en vulkan, på samme måde som f.eks. Island. Gran Canaria er den 3. største af de kanariske øer og modsat de andre af øerne, er den ikke længere vulkansk aktiv. Man kalder ofte øen for et minikontinent, da alle 4 klimazoner findes på øen. Med en gennemsnitstemperatur om vinteren på 19 grader og 24 grader om sommeren, er klimaet næsten altid mildt og behageligt.

  Takket være de fugtige passatvinde, regner det op til 750 mm på den nordlige del af øen, imens der falder under 250 mm på den sydlige del. Meget af den centrale del af øen, er på UNESCO’s World Heritage liste.

  Der findes ca. 2000 plantearter på øerne og ca. halvdelen er endemiske. Det gælder f.eks den flotte kanariske palme Phoenix canariensis, som minder lidt om daddelpalmen. Dog er den kanariske palmes frugter uspiselige. Palmen er efterhånden blevet udbredt til hele verden, bl.a. til Hollywood, da den er meget hårdfør, høj og smuk.
 • Udflugt 4: Klippehuler og Guancher (inkl. frokost)

  Tag med på en fascinerende tur tilbage til tiden, hvor Gran Canarias oprindelige folk, Guancherne, boede i klippehuler bl.a. i den 15 km lange kløft Barranco de Guayadeque. En stor del er udnævnt til naturreservat, og her er da også eventyrligt smukt. Mange af hulerne, der dels er naturlige, dels hugget ud i klipperne, bruges stadig til beboelse og lagerplads. Måske får vi mulighed for at kigge ind i en af de beboede huler. Vi hører den spændende historie om Guancherne og livet på øen, før de spanske conquistadorer erobrede den. Enkelte huler er indrettet som restaurant og hotel. Det oplever du, når vi spiser frokost. Det sker nemlig i en grotte. Velbekomme.

  Udflugt 4: Klippehuler og Guancher (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Der hersker nogen usikkerhed om Guanchernes oprindelse, men sandsynligvis er der tale om 3 forskellige indvandringer fra Europa, Afrika og Mellemøsten, startende ca. år 500 f.Kr. Mange af dem var blåøjede og lyshårede og deres kultur mindede en del om den yngre europæiske stenalder kultur, imens deres sprog og skrifttegn mindede mest om berbernes i Vestafrika. Guancherne dyrkede hvede, byg og forskellige bælgfrugter og havde store hjorde af får og geder.

  Man antager at de levede meget isoleret fra omverdenen. De sejlede ikke, og havde dårligt nok kontakt med naboøerne. Da de spanske conquistadorer erobrede øerne i 1400-tallet, boede der ca. 30.000 Guancher på Gran Canaria.
 • To dage til oplevelser på egen hånd

  Hvis du nænner at forlade Hotel Corallium Beach, kan du gå en tur ad den lange strandpromenade eller tage bussen til en spændende ørkenvandring i Maspalomas, som du så lidt af på introduktionsturen. Du kan også vælge at tage en taxa i 20 minutter til dyreparken Palmitos Park. I en ellers tør kløft er anlagt frodige haver, hvor stier leder dig til bl.a. sommerfugle, papegøjer, pelikaner og gribbe.

  To dage til oplevelser på egen hånd
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Gran Canaria, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Hotel Corallium Beach ligger perfekt ud til stranden i San Agustin på sydkysten af Gran Canaria. Her er et stort poolområde med to pools, to boble pools og en poolbar. Og så er her kun voksne gæster. Glæd dig til et skønt og meget veldrevet hotel. Alt fra foyer til værelser er indrettet lyst, lækkert og moderne.

Værelserne er store med balkon og badeværelse med douche. Der er hårtørrer, aircondition, satellit-tv, kaffe/ te-faciliteter, sikkerhedsboks og minikøleskab. Alle senge er dobbeltsenge, som kan adskilles, hvis du beder om det, når du bestiller.

Der er gratis fitnesscenter, og vil du forkæle dig selv, kan du mod betaling nyde en behandling i wellnesscentret. Om aftenen er der underholdning. Fra hotellet går strandpromenaden helt til de næste feriebyer Playa Ingles og Maspalomas. Der er mulighed for en god gåtur med udsigt over havet.

Vælg mellem:
• Standard dobbeltværelse med balkon
• Standard dobbeltværelse til 1 person med balkon

Se nærmere information om hotellet her: www.lopesan.com/en/hotels/spain/gran-canaria/san-agustin/corallium-beach/

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Gran Canaria kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/canary-islands/gran-canaria

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Gran Canaria brochurer.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-
 • Mad på flyet (t/r)
  Mad på flyet (t/r) En sandwich med kylling og salat samt et stykke chokolade til dessert
  Pris: 140,- gælder 17-02-2025, 15-03-2025, 22-03-2025

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Gran Canaria forår 2025 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
14/1Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Slagelse/Ringsted-SorøMere end 812.495,-BestilMere information
21/1Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Frederikssund og EgedalMere end 812.495,-BestilMere information
17/2Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Horsens og VejleMere end 812.495,-BestilMere information
27/2Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Odsherred og RoskildeMere end 812.495,-BestilMere information
6/3Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Haderslev og AabenraaMere end 812.495,-BestilMere information
15/3Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Assens, Middelfart og FredericiaMere end 812.495,-BestilMere information
22/3Se afrejsestederForårstur til Gran Canaria fra Svendborg og Faaborg-MidtfynMere end 812.495,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.