Skip to main content

Seniorrejser til Loutraki - Grækenland forår 2025

Rejs trygt med jævnaldrende fra din kommune, og få masser af gode oplevelser, når vi tager afsted til vores nye rejsemål på det græske fastland, kun en times kørsel fra Athen. Vi bor i kurbyen Loutraki, beliggende lige ud til Korinth-bugten, og med en vidunderlig udsigt over mod halvøen Peloponnes.

Området er et af grækernes egne foretrukne feriesteder, og byder på autentisk græsk stemning og gæstfrihed, i skøn forening med masser af idyl og naturoplevelser.

I ugens løb skal vi selvfølgelig opleve den berømte Korinth-kanal, og føle suset når man kigger ned i den dybe kanal som forbinder det Saroniske hav med Korinth-bugten. På den anden side af kanalen starter Peloponnes-halvøen. Her skal vi bruge en hel dag på at udforske nogle af halvøens mest kendte seværdigheder, bl.a. Epidaurus, som var oldtidens førende kurby, Nafplion som engang var Grækenlands hovedstad samt Odysseus fødeby Mykene. Antikkens Grækenland opleves også i rigt omfang i landets nuværende hovedstad Athen. Her skal vi til fods og i bus indsnuse stemningen fra såvel oldtidsminder som fra det charmerende og hyggelige Athen, godt krydret med den altid hektiske og pulserende storbystemning. Grækenland er jo også meget andet end oldtid og ”gamle sten”, og det oplever vi på en dag med fokus på religion og flot natur i skøn forening. Først bliver vi budt indenfor på et fantastisk flot beliggende nonnekloster, og bagefter skal vi kigge nærmere på olivenproduktionen, og de mange olivenmarker i området nord for Loutraki.

Bestil  senest 30. september og få kr. 500,- per person i book-tidligt-rabat

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • Busopsamling til lufthavnen

  Afgang med bus fra din valgte kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Athen (nærmere information om afrejsetider følger senere).

  Busopsamling til lufthavnen
 • Afrejse til Grækenland

  Vores danske rejseleder venter i lufthavnen i Athen og følger med i bussen til jeres hotel i Loutraki, som ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

  Afrejse til Grækenland
 • Udflugt 1: Introduktionstur (Inkl. frokost)

  Vi kører ud til Korinth kanalen, hvor vi laver foto-stop, så man kan nyde og forevige den imponerende dybe og flotte kanal. Herfra går turen til byen Korinth, som er en moderne by med gågader og masser og butikker. Vi laver kaffestop i den gamle Korinth by, som i dag er en lille charmerende landsby omgivet af udgravninger fra oldtiden.

  Ved middagstid er vi tilbage i Loutraki, hvor vi laver en kort byrundtur med bus og til fods. Her udpeges de vigtigste steder og forretninger, inden vi slutter turen med en græsk frokost.

  Udflugt 1: Introduktionstur (Inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Loutraki er en mindre kystby på ca 11.000 indbyggere, beliggende godt 80 km vest for Athen. Byen er kendt for sine naturlige kilder og terapeutiske bade, og den er et yndet feriested for både lokale og udenlandske turister. Korinth kanalen gennemskærer den smalle Korinthtange som skiller halvøen Peloponnes fra det græske hovedland. Den er 6,3 km lang og blev bygget mellem 1881 og 1893, og gav skibstrafikken mulighed for at spare den 400 km lange sejltur rundt om Peloponnes. Korinth by var i oldtiden en vigtig handelsby og kendt for bl.a. skibsbygning og keramikproduktion, og det var her apostlen Paulus skrev de såkaldte Korinther-breve. Det nye Korinth er en driftig havneby med ca. 36.000 indbyggere.
 • Udflugt 2: Kloster og oliven (inkl. Frokost)

  Vores første stop på dagens tur er klostret Osios Patapios. Fra næsten 700 meters højde, er der en fantastisk udsigt ned over Loutraki og Korinth bugten. Nonnerne i det stadig aktive kloster lader os gæstfrit kigge på deres spartanske faciliteter og vi får mulighed for at indsnuse den specielle atmosfære. De sidste 150 m. op til klosteret er der trapper. Vel nede igen kører vi videre til et lokalt oliven-presseri, hvor vi får fremstillingsprocessen forklaret og får mulighed for at købe både oliven og olivenolie. Senere når vi frem til den blå sø, Limni Vouliagmeni, hvor vi nyder den flotte natur, inden vi sætter os til bords på en lokal strandtaverna.

  Udflugt 2: Kloster og oliven (inkl. Frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Osios Patapios klosteret er opkaldt efter helgenen Patapios af Theben(Egypten), som levede i det 4. århundrede efter Kristus og var kendt for at kunne udføre mirakler. Den dag i dag opsøger mange pilgrimme stedet i håbet om et helbredende mirakel. Det siges at hans jordiske rester ligger i den lille grotte i klostret. Det nuværende kloster er først bygget i 1952 efter en gammel eremitage. som går tilbage til det 13. århundrede. I klosteret bor der i dag ca. 40 nonner. Olivener er en meget vigtig afgrøde for Grækenland, og man mener at der vokser ca. 143 millioner oliventræer i landet. De producerer årligt 430.000 tons olivenolie og 208.000 spise oliven, hvilket gør Grækenland til Europas 3. største producent efter Spanien og Italien.
 • Udflugt 3: Peloponnes halvøen (inkl. Frokost)

  På denne udflugt bliver vi taget tilbage til noget af det Antikke Grækenland på halvøen Peloponnes. I Epidaurus ser vi et af de mest imponerende og velbevarede amfiteatre og herfra kører vi videre til den idylliske havneby Nafplion, der engang var Grækenlands hovedstad. Byen fremstår markant anderledes end de fleste græske byer. Vi går rundt i de maleriske gågader, hvor farverige bygninger umiskendeligt minder om Italien, takket være venetianerne som en overgang herskede her.

  I en af de smalle gader spiser vi frokost, inden turen går mod dagens sidste stop Mykene. Den gamle oldtidsby, som var centrum for den mykenske kultur, siges at have været såvel Odysseus som Agamemnons hjemby. Vi skal se både borgen samt en af de meget velbevare de kuppelgrave, Atreus skatkammer.

  Udflugt 3: Peloponnes halvøen (inkl. Frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Peleponnes er en stor halvø på størrelse med ca. halvdelen af Danmark. Det store Amfiteater i Epidaurus har 2000 siddepladser og bruges den dag i dag. Det blev i 1988 optaget på UNESCOS verdensarvs liste. Byen er opkaldt efter Apollos søn, helten Epidaurus, og menes at være fødested for Apollos anden søn Asklepion, som var datidens mest kendte healer. Nafplion har i dag ca. 14.000 indbyggere og under tiden med Venetianerne hed den Napoli de Romania. Den var stærkt befæstet med store bymure, fæstning øverst oppe, og den ikoniske borg Bourtzi. som ligger på en lille ø ud for havnen. Mykenes blev grundlagt ca. 1600 f.Kr og blev bygget med enestående strategisk beliggenhed på et 278 højt bjerg, hvorfra man havde overblik over det meste af den store Argos-slette. Borganlægget som havde op til 6 meter tykke mure blev ramt af flere ødelæggelser, og i slutningen af 1100-tallet f.Kr blev den endeligt ødelagt. Udgravningerne blev startet allerede i 1840, men stedet blev først berømt da man i 1876 fandt fyrstegravene, og den såkaldte løveport.
 • Udflugt 4: Athen (Inkl frokost)

  Besøg i Grækenlands hovedstad Athen, en pulserende millionby med en fascinerende historie. Vi nærmer os via kystvejen og vel inde i centrum skal vi på en lille byrundtur i bus. Vi passerer de fleste af de vigtige kvarterer og seværdigheder, bl.a. Sintagma pladsen med parlamentsbygningen samt domkirken Metropolis, hvor prinsesse Anne-Marie og kong Konstantin blev viet. Til fods skal vi ind i Plaka, Athens hyggelige gamle kvarter, hvor vi indtager dagens frokost.

  Det store højdepunkt vil for mange nok være besøget på Akropolis – Athens karakteristiske vartegn fra oldtiden. Højt over byen ligger dette imponerende bygningsværk, som symbolet på Grækenlands storhedstid for godt 2500 år siden. Bemærk at man kun kan komme derop til fods, ad mange trappetrin.

  Udflugt 4: Athen (Inkl frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  I det centrale Athens bor der ”kun” 745.000 indbyggere, men med alle forstæder rummer byen hele 3,8 millioner indbyggere, svarende til ca. en trediedel af landets indbyggere. Der er stort set ingen højhuse, så byen fylder rigtigt mange kvadratkilometer, og den er i dag vokset helt sammen med havnebyen Piræus. I forbindelse med afholdelse af OL i 2004 blev der foretaget store investeringer i infrastruktur i form af nye metrolinjer, motorveje og en ny lufthavn. Byen er mindst 3000 år gammel, og den regnes for at være stedet som lagde grunden til den vestlige civilisation. Akropolis er en flad klippe, som rejser sig midt i byen og den ikoniske Parthenon bygning øverst oppe kan ses viden om. Den store marmorbygning blev bygget til ære for gudinden Athene, og Akropolis er naturligvis på UNESCOs Verdensarvsliste. Plaka kvarteret er beliggende ved foden af Akropolis, og med sine hyggelige brostensbelagte gader hersker der her nærmest en idyllisk landsbyagtig stemning.
 • To fridage til egen disposition:

  En lille gåtur fra hotellet, ligger Diolkos, landtangen, som i antikkens tid blev brugt til at trække handelsvarer og andet over land, inden man fik bygget og udgravet Korintherkanalen. Hyggeligt sted, hvor man kan sidde og måske være heldig at se skibe passere gennem kanalen.

  I den anden retning ligger den mere end 2 km lange strandpromenade som fører ind til Loutrakis bymidte. Promenaden er fyldt med cafeer og tavernaer og i slutningen af promenaden ligger den lille havn, hvor fiskekutterne vugger side om side.

  Du kan også forkæle dig selv med et besøg i Loutraki Thermal Spa. Loutraki er kendt for sit rene badevand samt sit kildevand, som man mener bidrager positivt til behandling af rygsmerter, iskias, autoimmune gigtsygdomme mm. Spaet tilbyder forskellige pakker til de forskellige bassiner og saunaer.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med fly. Herefter køres i bus tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Som navnet, Club Hotel Casino antyder, ligger hotellet i tilknytning til et kasino, hvilket giver en helt speciel stemning. Der er flotte og eksklusive butikker i forret ningsarkaden, samt flere forskellige restauranter og barer. Udendørs er det en sand oase med springvand, f lotte palmer, og store blomsterfyldte terrasser med liggestole og hyggekroge. Haven afsluttes med en flot infinitypool, hvorfra pool og hav synes at gå ud i et. Den udendørs pool er ikke opvarmet og kan afhængig af forårsvejret være lukket i starten af sæsonen. Hotel let har også en indendørs opvarmet pool.

Der er en pool bar og fra terrassen er der direkte adgang ned til stranden. Der er ca. 1,8 km ind til selve Loutraki med de mange tavernaer og butikker, og den lange strandpromenade fører stort set hele vejen derind.

Hotellet tilbyder 24 timers roomservice, lejlighedsvis underholdning, og gratis WIFI-internet. Alle værelser er store og moderne, og har badeværelse med douche eller badekar, hårtørrer, aircondition/ varme, satellit-tv samt safeboks, te-faciliteter og minibar mod betaling.

Club Hotel Casino Loutraki tilbyder 4 typer værelser:
• Executive dobbeltværelse (uden balkon)
• Deluxe dobbeltværelse med balkon og udsigt mod pool/hav
• Executive dobbeltværelse (uden balkon) til 1 person
• Deluxe dobbeltværelse med balkon og udsigt mod pool/hav til 1 person

Se nærmere information om hotellet her: https://www.clubhotelloutraki.gr/hotel/en/

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Loutraki kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/greece

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 06-2023)

Brochure

Her finder du vores brochure vedr. Loutraki.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Executive dobbeltværelse (uden balkon) 0,-
 • Deluxe dobbeltværelse med balkon og udsigt mod pool/hav 1.790,-
 • Executive dobbeltværelse (uden balkon) til 1 person 2.795,-
 • Deluxe dobbeltværelse med balkon og udsigt mod pool/hav til 1 person 4.295,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Loutraki - Grækenland forår 2025 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
31/3Se opsamlingsstederForårstur til Loutraki fra Frederikssund/EgedalMere end 810.995,-BestilMere information
7/4Se opsamlingsstederForårstur til Loutraki fra Greve-Solrød/HaslevMere end 810.995,-BestilMere information
28/4Se opsamlingsstederForårstur til Loutraki fra Slagelse/RoskildeMere end 810.995,-BestilMere information
5/5Se opsamlingsstederForårstur til Loutraki fra Helsingør/FredensborgMere end 810.995,-BestilMere information
12/5Se opsamlingsstederForårstur til Loutraki fra Odsherred/HolbækMere end 810.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.