Skip to main content

Blog og inspiration

Velkommen til Bella Rejsers blogunivers. Måske overvejer du en rejse med Bella Rejser, måske har du allerede været med os flere gange. Uanset hvad finder du her masser af spændende indhold i form af interviews med vores gæster og rejseledere. Der er også rejsedagbøger, information om vores koncept og meget mere. Rigtig god læselyst!

”Jeg elsker Spaniens mangfoldighed” - Mød rejseleder Annelise
  • Mød vores Rejseledere
  • ”Jeg elsker Spaniens mangfoldighed” - Mød rejseleder Annelise
  • Snart 50 år i Spanien har givet Annelise en enorm viden. Det kommer der mange levende fortællinger ud af, når Bella Rejsers gæster besøger Catalonien. Mød Annelise her. I 1978 drog den rolige sønderjyde, Annelise, til...
Mød rejseleder Charlotte
  • Mød vores Rejseledere
  • Mød rejseleder Charlotte
  • Charlotte får ros til skyerne af gæsterne, men hun holder helst begge fødder solidt på jorden. Mød en af Bella Rejsers populære rejseledere i dette interview. “Hun er skøn”. “Hun er fantastisk”....
Mød rejseleder Gitte - videointerview
  • Bella Rejsers koncept
  • Mød vores Rejseledere
  • Mød rejseleder Gitte - videointerview
  • Gitte har været rejseleder hos Bella Rejser siden foråret 2021. Du kan møde hende på Mallorca og Tenerife. I et videointerview fortæller Gitte lidt om hvilken service du vil opleve fra vores guider.
Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.