Skip to main content

Seniorrejser til Catalonien efterår 2024

Spændende Catalonien
Inkl. Barcelona med Sagrada Familia

Tag med til Catalonien, hvor vi skal opleve den del af området som hedder Costa Brava, hvilket betyder ”den vilde kyst”. Her hentydes til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på både smukke forrevne klipper og flotte sandstrande.

På rejsen skal vi se en perlerække af områdets mange seværdigheder. I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum. Ved Middelhavets kyst skal vi besøge den maleriske borgby Tossa de Mar, hvor man føler sig hensat til en svunden tid i den nærmest middelalderlig atmosfære. Mod syd er det storbyen Barcelona, vi skal opleve. Her skal vi ind og se den fantastiske La Sagrada Familia kirke, samt opleve mange af byens højdepunkter på en sightseeingtur med bus.

Vi bor i turistområdet Santa Susanna/Malgrat tæt på kystbyen Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Barcelona

  Flyet går direkte til Barcelona, hvor vores danske rejseleder venter i lufthavnen og kører med i bussen til Hotel Aqua Onabrava & Spa i Malgrat de Mar. Køretiden er cirka 1 time og 30 minutter.

  Vi rejser til Barcelona
 • Udflugt 1: Sightseeing (inkl. frokost)

  Introduktionstur i og omkring vores ferieby. En formiddagstur, hvor vi kigger lidt nærmere på Malgrat de Mar, så man straks fra første dag kan føle sig hjemme. Rejselederen udpeger alle de vigtigste steder og fortæller om, hvordan man på egen hånd selv kan udforske nærområdet. Vi slutter turen med en god typisk spansk frokost.

  Udflugt 1: Sightseeing (inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Malgret de Mar har knap 19.000 indbyggere, og er én af de få lokale byer, som ligger helt ud til kysten. Byen er i dag vokset sammen med nabobyen Santa Susanna, og hele området var indtil starten af 60’erne et landbrugsområde med hovedvægt på dyrkning af tomater og andre grøntsager.
 • Udflugt 2: Salvador Dali (inkl. frokost) 

  Helt oppe ved foden af Pyrenæerne ligger byen Figueres, som er kunstneren Salvador Dali’s fødeby, og det er her han byggede sit unikke museum. Et museum, som er markant anderledes end normale museer. Den surrealistiske kunstner var en mester i at manipulere beskuerens sanser. En rundtur i museet bekræfter i høj grad dette og er en oplevelse ud over det sædvanlige, også selvom man ikke normalt er til museer. Vi spiser frokost i byen og har lidt tid på egen hånd, inden vi vender tilbage til hotellet.

  Udflugt 2: Salvador Dali (inkl. frokost) 
 • Udflugt 2 - fakta

  Salvador Dali regnes for at være én af de mest betydningsfulde surrealistiske kunstnere. Han blev født i Figueres i 1904 og døde efter en lang og dramatisk sygdomshistorie i 1984. Spaniens Kong Carlos tildelte ham i 1982 den fornemme titel ”Marques de Dali de Pubol”, og som tak for dette forærede Dali kongen værket ”Head of Europe”, som blev Dali’s sidste. Byen Figueres er en af områdets største byer (46.000 indbyggere). Bynavnet betyder ”figentræer ” og den er kendt for den meget hyggelige og typisk spanske atmosfære som hersker i den indre by.
 • Udflugt 3: Barcelona (inkl. frokost) 

  Barcelona er en unik kombination af pulserende storbyliv og sydlandsk hygge og charme. Her er kulturelle perler i stribevis, spændende historie, strand- og havnemiljø og – ikke mindst – ægte spansk stemning i de smalle og krogede gader i den gamle bydel. På en bus-sightseeing udpeger vi de vigtigste steder og fortæller om byens historie og seværdigheder. Dagens højdepunkt bliver besøget i La Sagrada Familia kirken – den lokale arkitekt Gaudi’s fantastiske mesterværk. La Sagrada Famila er én af verdens mest omtalte og fascinerende kirker og er stadig en byggeplads, selvom Gaudi startede byggeriet for mere end 135 år siden. Dagen er en forsmag på hvad denne store og fantastiske by tilbyder, således at man senere, på en fridag, nemt kan tage toget ind og opleve mere.

  Udflugt 3: Barcelona (inkl. frokost) 
 • Udflugt 3 - fakta

  Barcelona er Spaniens næststørste by med næsten 5 millioner indbyggere, hvis man tæller forstæderne med. Beliggenheden ud til Middelhavet og tæt på den franske grænse har igennem århundreder tiltrukket alverdens folkeslag, bl.a. Kartagenere, Romere, Gotere og Mauere. I 1200-tallet var byen, sammen med Venedig, Middelhavets vigtigste by. I nyere tid fik Barcelona sin store opblomstring i forbindelse med OL-legene i 1992, hvor der blev investeret enorme beløb i byfornyelse og infrastruktur. Antonio Gaudi blev født i Barcelona i 1852. Trods middelmådige karakterer blev han optaget på arkitektskolen, hvor én af hans lærere udtalte: ”Jeg har enten fundet en vanvittig eller et geni”. Udover hans livsværk La Sagrada Familia, står Guadi også bag en række af Barcelonas herskabsvillaer og lygtepæle, og sågar byens kloakdæksler designede han. Gaudi døde i 1926 efter at være blevet kørt over af en sporvogn, fattig og usselt klædt.
 • Udflugt 4: Borgbyen Tossa de Mar (inkl. frokost)

  På denne halvdagstur skal vi nordpå – op langs Costa Brava kysten mod byen Tossa de Mar. Vejen snor sig ind og ud mellem de smukke forrevne småbjerge og de grønne pinjetræer står i flotteste kontrast til de betagende vue ud over det azurblå Middelhav. I den maleriske borgby skal vi spadsere rundt og kigge nærmere på den gamle del af byen som omkranses af imponerende tykke borgmure og karakteristiske tårne. I de krogede brostens belagte gader føler man sig hensat til en svunden tid, en nærmest middelalderlig atmosfære. Vi kommer forbi det ene postkort motiv efter det andet og forstår hurtigt hvorfor Tossa de Mar, regnes for Spaniens smukkeste befæstede by. Efter en dejlig frokost sætter vi atter kursen sydpå og på hjemturen venter en lille behagelig overraskelse.

  Udflugt 4: Borgbyen Tossa de Mar (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Costa Brava er betegnelsen for den 214 km lange kyststrækning, som går fra byen Blanes, op til grænsen til Frankrig, og hører under den spanske provins Girona. Borgmurene omkring Tossa de Mar blev bygget mellem det 12. og 14. århundrede og skulle beskytte befolkningen mod de mange pirater, der på det tidspunkt hærgede Middelhavet. I dag har byen godt 6000 indbyggere og lever mest af turisme. Flere film er blevet indspillet i byen, og som altid har den været afholdt af kunstnere, bl.a Ava Gardner, som byen har beæret med en statue.
 • To fridage til egen disposition:

  Du kan tage kysttoget og gå på opdagelse i nabobyerne Calella eller Blanes. I Blanes kan du besøge den smukke botaniske have, Jardín Botánico Marimurtra. Haven betragtes som Europas største botaniske have for middelhavsplanter og strækker sig over et areal på hele 16 ha. Du kan også vælge at gense og videre udforske Barcelona, som kun ligger en times togkørsel væk.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Catalonien, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Bemærk: Vi benytter flere hoteller på dette rejsemål.
Ved afrejse fra Sjælland & Jylland (undtagen Horsens) benytter vi hotel: Aqua Hotel Onabrava

På rejsen fra Horsens 19-10-2024 benyttes Hotel Aqua Promenade & Spa - se mere i næste sektion.

Vi bor på det flotte 4-stjernede Hotel Aqua Onabrava & Spa, beliggende lige ud til strandpromenaden og den flotte sandstrand. Der er 3 km til den oprindelige del af Malgrat de Mar, hvor du finder forretninger og restauranter som de lokale benytter.

Hotellet har et flot pool-område med mange faciliteter. Den store pool i den eksotiske have har hydromassage. Indendørs er der et spa- og wellnesscenter, hvor man mod betaling kan nyde en indendørs pool, jacuzzi, sauna, fitness afdeling samt et beauty-center. Desuden er der håndklædeservice (pool-håndklæder), elevator, natklub-bar med underholdning hver aften, opholdsrum, buffet-restaurant, lobby-bar samt snackbar/restaurant ved poolen. Gratis WIFI-internet overalt på hotellet.

Hotellet tilbyder meget nydelige værelser, alle med moderne badeværelse med bruseniche, hårtørrer, gratis safeboks, minibar/ køleskab, aircondition/varme, satelit-tv og balkon.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse med balkon
• Dobbeltværelse med balkon og pool/have udsigt (kun dobbeltsenge)
• Dobbeltværelse til 1 person med balkon
• Dobbeltværelse til 1 person med balkon og pool/ have udsigt

Se nærmere information om hotellet her: www.aquahotel.com/en/hotels/onabrava-spa

Hotel information (Horsens)

Bemærk: Vi benytter flere hoteller på dette rejsemål.
Ved afrejse fra Horsens benytter vi hotel: Aqua Hotel Promenade & Spa

Vi bor på det veldrevne og helt nyrenoverede hotel Promenade & Spa. Det flotte 4-stjernede hotel ligger i første række lige ud til Middelhavet, i den lille by Pineda de mar. Her er en stor og dejlig sandstrand, en lang strandpromenade og en gågade med et godt udvalg af butikker, cafeer og restauranter.  

Hotellet er gennemrenoveret i vinteren 2023/2024 og fremstår flot og elegant i den nye og moderne ”Middelhavsstil”.

Den lyse og indbydende hovedrestaurant har buffet med show-cooking og udendørs terrasse. Desuden tilbyder hotellet også en a la carte restaurant med italienske specialiteter samt en hyggelig snackbar. Derudover tilbyder hotellet roomservice samt underholdning hver aften.

Her er swimmingpool og terrasse med liggestole, fitnesscenter, og en Spa og Wellness afdeling med opvarmet indendørs swimmingpool, saunaer samt mulighed for massage og forskellige behandlinger (mod betaling). 

Værelserne er store, moderne og lyse, alle med balkon. Der er badeværelse med douche og hårtørrer, aircondition/ varme, satellit-tv med fladskærm samt gratis safeboks og minibar (mod betaling). Rygning på værelserne er ikke tilladt. Der er gratis WIFI-internet.

Hotel Promenade & Spa tilbyder 4 typer værelser:
• Dobbeltværelse med balkon
• Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
• Dobbeltværelse med balkon til 1 person
• Dobbeltværelse med balkon og havudsigt til 1 person

Se nærmere information om hotellet her: https://www.aquahotel.com/hoteles/hotel-promenade-spa/

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Catalonien kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/catalonia

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Catalonien brochurer.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Dobbeltværelse med balkon til 1 person 1.400,-
Gælder 10-09-2024, 17-09-2024, 21-09-2024, 24-09-2024, 01-10-2024, 08-10-2024, 15-10-2024, 16-10-2024
 • Dobbeltværelse med balkon og pool/have udsigt 1.100,-
Gælder 21-09-2024, 24-09-2024, 01-10-2024, 08-10-2024, 16-10-2024
 • Dobbeltværelse med balkon og pool/have udsigt til 1 person 1.950,-
Gælder 10-09-2024, 17-09-2024, 08-10-2024, 15-10-2024
 • Dobbeltværelse med balkon og pool/have udsigt for 1 person 1.950,-
Gælder 19-10-2024
 • Dobbeltværelse med balkon og havudsigt 1.200,-
 • Dobbeltværelse med balkon og havudsigt til 1 person 2.050,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Catalonien efterår 2024 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
10/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Aabenraa og HaderslevMere end 88.995,-BestilMere information
17/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Esbjerg og VardeMere end 88.995,-BestilMere information
21/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Nyborg-Kerteminde og Odense18.995,-BestilMere information
24/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Ballerup/Gladsaxe68.995,-BestilMere information
1/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Køge, Solrød og Greve48.995,-BestilMere information
8/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Grenaa og RandersMere end 88.995,-BestilMere information
8/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Kalundborg og RoskildeMere end 88.995,-BestilMere information
15/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Faaborg , Svendborg & Odense Mere end 88.995,-BestilMere information
16/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Egedal og Høje TaastrupMere end 88.995,-BestilMere information
19/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Horsens og VejleMere end 88.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.