Skip to main content

Seniorrejser til Catalonien efterår 2023

På vores tur til Catalonien oplever vi den del af Catalonien som hedder Costa Brava. Costa Brava betyder ”den vilde kyst” og her hentydes til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på
både smukke forrevne klipper og flotte sandstrande. Inde i baglandet er der frodige landbrugsarealer med nogle af Spaniens største vingårde, og mange skovklædte småbjerge. Perlen over alle områdets byer er selvfølgelig Barcelona, beliggende kun 1 times køretur syd for vores ferieby.

Vi bor i turistområdet Santa Susanna/Malgrat tæt på kystbyen Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav. Med udgangspunkt i vores ferieby, skal vi se nærmere på en perlerække af områdets mange seværdigheder.

I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum i Figueres. Inde i landet skal vi opleve det kendte Montserrat kloster, højt oppe i bjergene, og senere skal vi en tur dybt under jorden, i lange gange, hvor tusindvis af flasker spansk champagne (Cava) ligger og modnes. Mod syd er det selvfølgelig storbyen Barcelona, vi skal opleve. Vi skal ind og se den fantastiske La Sagrada Familia kirke, men også indsnuse den herlige stemning, der hersker i byens markedshal og i de små, krogede gader i den gamle bydel.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • Busopsamling til lufthavnen

  Afgang med bus fra din kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves til Barcelona (nærmere information om afrejsetider følger senere).

  Busopsamling til lufthavnen
 • Afrejse til Catalonien

   Vores danske rejseleder venter på jer i Barcelona lufthavn og følger med i bussen til hotellet. Køretid ca. 1½ time.

  Afrejse til Catalonien
 • Udflugt 1: Sightseeing (inkl. frokost)

  Introduktionstur i og omkring vores ferieby. En formiddagstur, hvor vi kigger lidt nærmere på Malgret de Mar, så man straks fra første dag kan føle sig hjemme. Rejselederen udpeger alle de vigtigste steder og fortæller om, hvordan man på egen hånd selv kan udforske nærområdet. Vi slutter turen med en god typisk spansk frokost.

  Udflugt 1: Sightseeing (inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Malgret de Mar har knap 19.000 indbyggere, og er én af de få lokale byer, som ligger helt ud til kysten. Byen er i dag vokset sammen med nabobyen Santa Susanna, og hele området var indtil starten af 60’erne et landbrugsområde med hovedvægt på dyrkning af tomater og andre grøntsager.
 • Udflugt 2: Salvador Dali (inkl. frokost) 

  Helt oppe ved foden af Pyrenæerne ligger byen Figueres, som er kunstneren Salvador Dali’s fødeby, og det er også her han byggede sit unikke museum. Et museum, som er markant anderledes
  end normale museer. Den surrealistiske kunstner var en mester i at manipulere beskuerens sanser. En rundtur i museet bekræfter i høj grad dette og er en oplevelse ud over det sædvanlige, også selvom man ikke normalt er til museer. Vi spiser frokost i byen og har lidt tid på egen hånd, inden vi vender tilbage til hotellet.

  Udflugt 2: Salvador Dali (inkl. frokost) 
 • Udflugt 2 - fakta

  Salvador Dali regnes for at være én af de mest betydningsfulde surrealistiske kunstnere. Han blev født i Figueres i 1904 og døde efter en lang og dramatisk sygdomshistorie i 1984. Spaniens Kong Carlos tildelte ham i 1982 den fornemme titel ”Marques de Dali de Pubol”, og som tak for dette forærede Dali kongen værket ”Head of Europe”, som blev Dali’s sidste. Byen Figueres er en af områdets største byer (46.000 indbyggere). Bynavnet betyder ”figentræer ” og den er kendt for den meget hyggelige og typisk spanske atmosfære som hersker i den indre by.
 • Udflugt 3: Barcelona (inkl. frokost) 

  Det er ikke uden grund at Barcelona igennem de seneste år har været én af Europas mest populære storbyer. Barcelona er en unik kombination af pulserende storbyliv og sydlandsk hygge og charme. Her er kulturelle perler i stribevis, spændende historie, strand- og havnemiljø og – ikke mindst – ægte spansk stemning i de smalle og krogede gader i den gamle bydel. På en bus-sightseeing udpeger vi de vigtigste steder og fortæller om byens historie og seværdigheder, og til fods skal vi udforske den store markedshal og de charmerende smalle gader i kvartererne omkring den kendte Rambla – byens hovedstrøg. Dagens højdepunkt bliver dog utvivlsomt besøget i La Sagrada Familia kirken – den lokale arkitekt Gaudi’s fantastiske mesterværk. La Sagrada Famila er én af verdens mest omtalte og fascinerende kirker og er stadig en byggeplads, selvom Gaudi startede byggeriet for mere end 135 år siden.

  Udflugt 3: Barcelona (inkl. frokost) 
 • Udflugt 3 - fakta

  Barcelona er Spaniens næststørste by med næsten 5 millioner indbyggere, hvis man tæller forstæderne med. Beliggenheden ud til Middelhavet og tæt på den franske grænse har igennem århundreder tiltrukket alverdens folkeslag, bl.a. Kartagenere, Romere, Gotere og Mauere. I 1200-tallet var byen, sammen med Venedig, Middelhavets vigtigste by. I nyere tid fik Barcelona sin store opblomstring i forbindelse med OL-legene i 1992, hvor der blev investeret enorme beløb i byfornyelse og infrastruktur. Antonio Gaudi blev født i Barcelona i 1852. Trods middelmådige karakterer blev han optaget på arkitektskolen, hvor én af hans lærere udtalte: ”Jeg har enten fundet en vanvittig eller et geni”. Udover hans livsværk La Sagrada Familia, står Guadi også bag en række af Barcelonas herskabsvillaer og lygtepæle, og sågar byens kloakdæksler designede han. Gaudi døde i 1926 efter at være blevet kørt over af en sporvogn, fattig og usselt klædt.
 • Udflugt 4: Det hellige bjerg og champagne (inkl. frokost) 

  Montserrat klosteret inde i de flotte bjergområder nordvest for Barcelona er et af Spaniens mest betydningsfulde religiøse steder. Vi har adgang til klosterets imponerende kirke, som ligger i 720 meters højde og er omgivet af utroligt smukke og specielle bjerge med vidunderlige udsigter ned i dybe dale. I kirken findes der en lille statue af Den Sorte Madonna, og i denne del af Spanien er der en udbredt tro på, at bønner ved madonnaen kan få mirakler til at ske. Efter dette fredfyldte besøg oppe i bjergene, skal vi helt ned under jorden, ned i de dybe og lange gange under vinproducenten Codorniu’s store vingård. Codorniu er kendt som Spaniens største producent af Cava – Spaniens svar på Champagne – og vi får en grundig rundvisning i de labyrintiske kilometerlange underjordiske gange. Undervejs fortælles om hvordan de dyrebare dråber fremstilles, og vi får selvfølgelig også serveret smagsprøver.

  Udflugt 4: Det hellige bjerg og champagne (inkl. frokost) 
 • Udflugt 4 - fakta

  Montserrat klosteret har en broget historie, hvor bl.a. romerne havde et tempel til Venus på stedet. Kirken menes opført i 800-tallet, men først i 1410 fik stedet officielt status som kloster. Én af datidens munke ledsagede Christoffer Columbus på én af turene over Atlanten og er årsagen til, at én af de Antilliske øer i dag hedder Montserrat. Senere blev klosteret plyndret og brændt ned hele to gange af Napoleons tropper. I 1881 erklærede pave Leo XIII officielt jomfruen af Montserrat for Cataloniens skytsengel, og i 1982 besøgte pave John Paul II klosteret. Codorniu er en af
  Spaniens største vingårde og har eksisteret siden 1551. I 1872 startede man produktionen af Cava, inspireret af franskmændenes champagne, og i dag kan de boblende dråber købes overalt i verden. I 1976 blev stedet erklæret for ”Historical Artistic Monument”.
 • To fridage til egen disposition:

  Tag eventuelt kysttoget og gå på opdagelse i nabobyerne Calella eller Blanes. Eller gense og videreudforsk Barcelona, som kun ligger en times togkørsel væk.
  Besøg evt. den smukke botaniske have Jardín Botánico Marimurtra i nabobyen Blanes. Den betragtes som Europas største botaniske have for middelhavsplanter og strækker sig over et areal på hele 16 ha.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med fly. Herefter køres vi i bus tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information ved afrejse fra Sjælland

Bemærk: Vi benytter flere hoteller på dette rejsemål.
Ved afrejse fra Sjælland benytter vi hotel: Aqua Hotel Silhouette & Spa

Vi bor på det meget flotte 4-stjernede Hotel Aqua Silhouette & Spa, som både ligger tæt på stranden og den lokale del af byen Malgrat de Mar. Aqua Silhouette & Spa’s poolområde er en sand oase, helt nybygget i 2018, og hotellets mange flotte faciliteter indbyder til velvære og afslappende timer. Der er kun 5 minutters spadseretur til den kilometerlange strandpromenade med de mange udeserveringer og småbutikker. Indenfor samme afstand nås den oprindelig del af Malgrat de Mar, hvor du finder de forretninger og restauranter, de lokale selv benytter.

Hotellet har hele 3 udendørs swimmingpools samt et stort spa & wellness center med indendørs pool, sauna, fitness-afdeling og beauty-center, hvor forskellige massage og skønhedskure 
tilbydes (mod betaling). Desuden elevator, lounge-bar med underholdning hver aften, opholdsrum, buffet-restaurant med show-cooking samt grill-restaurant ved poolen. Gratis WIFI
internet overalt på hotellet. Hotel Aqua Silhouette & Spa er et ”Adult Only” – kun for voksne hotel – med meget nydelige værelser, alle med moderne badeværelse med bruseniche, hårtørrer, safeboks, minibar/ køleskab, aircondition/varme, satelit-tv og balkon.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse
• Dobbeltværelse med pool/have udsigt
• Dobbeltværelse til 1 person
• Dobbeltværelse med pool/have udsigt til 1 person

Se nærmere information om hotellet her: 
Hotellets egen hjemmeside (Engelsk)
 

Hotel information ved afrejse fra Jylland

Bemærk: Vi benytter flere hoteller på dette rejsemål.
Ved afrejse fra Jylland benytter vi: Hotel Aqua Onabrava & Spa

Vi bor på det flotte 4-stjernede Hotel Aqua Onabrava & Spa, som ligger lige ud til strandpromenaden og den flotte sandstrand i Malgrat de Mar. Hotellet har et stort og flot poolområde og mange faciliteter, som indbyder til velvære og afslappende timer. Stranden ligger stort set lige uden for døren, og der er kun knap 3 km til den oprindelig del af Malgrat de Mar, hvor du finder  de forretninger og restauranter, de lokale selv benytter. Den store pool i den eksotiske have har hydromassage, og indendørs er der et helt nyt og stort spa & wellness center, hvor man mod et mindre gebyr kan nyde den indendørs pool, jacuzzi, sauna, fitness afdeling samt et beauty-center, hvor forskellige massage og skønhedskure tilbydes (mod ekstra betaling). Desuden  håndklædeservice (pool-håndklæder), elevator, natklub-bar med underholdning hver aften, opholdsrum, buffet-restaurant, lobby-bar samt snackbar/restaurant ved poolen. Gratis WIFI internet overalt på hotellet.

Hotel Aqua Onabrava & Spa tilbyder meget nydelige værelser, alle med moderne badeværelse med bruseniche, hårtørrer, safeboks, minibar/ køleskab, aircondition/varme, satelit-tv og balkon.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse
• Dobbeltværelse med pool/have udsigt (kun dobbeltsenge)
• Dobbeltværelse til 1 person
• Dobbeltværelse med pool/have udsigt til 1 person

Hotellets egen hjemmeside (Engelsk)

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Catalonien kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/catalonia

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Catalonien brochurer.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Bemærk: Vi bruger flere hoteller på dette rejsemål, og hvert hotel har sin egen brochure - find den relevante brochure herunder-

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse til 1 person 1.350,-
Gælder 12-09-2023, 13-09-2023, 19-09-2023, 20-09-2023, 26-09-2023, 27-09-2023, 03-10-2023, 10-10-2023, 17-10-2023
 • Dobbeltværelse 0,-
 • Dobbeltværelse med pool/have udsigt 1.100,-
Gælder 12-09-2023, 19-09-2023, 26-09-2023, 03-10-2023, 10-10-2023, 17-10-2023
 • Dobbeltværelse med pool/have udsigt til 1 person 1.800,-
Gælder 03-10-2023, 10-10-2023, 18-10-2023
 • Dobbeltværelse (standard) 0,-
 • Dobbeltværelse /m pool/have udsigt 1.100,-
 • Dobbeltværelse m/ pool/have udsigt til 1 person 1.800,-
Gælder 13-09-2023, 20-09-2023, 27-09-2023
 • Dobbeltværelse med pool/have udsigt til 1 person 1.900,-

Afgange og priser

DatoDestinationLedige pladserFra pris
12/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra OdenseFuldbooket, venteliste8.295,-Book på ventelisteMere information
13/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Roskilde og SlagelseMere end 88.295,-BestilMere information
19/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Aarhus88.295,-BestilMere information
20/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra SlagelseFuldbooket, venteliste8.295,-Book på ventelisteMere information
26/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra VardeMere end 88.295,-BestilMere information
27/9Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Rudersdal og HørsholmMere end 88.295,-BestilMere information
3/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra SkiveMere end 88.295,-BestilMere information
3/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra ViborgMere end 88.295,-BestilMere information
10/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Nordfyn og OdenseMere end 88.295,-BestilMere information
10/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra RandersMere end 88.295,-BestilMere information
17/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra EsbjergMere end 88.295,-BestilMere information
18/10Se afrejsestederEfterårstur til Catalonien fra Mariagerfjord og AalborgMere end 88.295,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de andre deltagere, fordi stort set alle kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på det samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.