Skip to main content

Seniorrejser til Paguera efterår 2023

Mallorca er evigt populær og et af Bella Rejsers mest populære rejsemål. Mallorca er kendt for sit frodige landskab, med duftende citron- og appelsintræer, olivenplantager, og vinmarker. Her er en fantastisk smuk og varieret natur med bjerge, sletter samt charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. Vi skal på denne tur primært opleve den vestlige del af øen.

Udover smukke gamle byer som Valdemossa kigger vi selvfølgelig også nærmere på øens flotte og maleriske ”hovedstad” Palma. Vi skal nyde fantastiske udsigter på turen op langs øens bjergrige vest-kyst, og køre med det gamle veterantog op til den frodige Sóller dal. Vi skal også kigge nærmere på en af Mallorcas vigtigste afgrøder, nemlig vinen, når vi skal på vingårdsbesøg. Her får vi smagsprøver og hører om hvordan man dyrker, høster og bearbejder vinen. Vi bor på det veldrevne og flotte 4-stjernede Hotel Valentin Reina i centrum af Paguera, tæt på hovedgaden med gode shopping muligheder, og med under 5 min’s gang til den dejlige strand og den hyggelige strandpromenade.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • Busopsamling til lufthavnen

  Afgang med bus fra din valgte kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Palma på Mallorca. (nærmere informa-tion om rejsetider følger senere).

  Busopsamling til lufthavnen
 • Afrejse til Mallorca

  Vores danske rejseleder venter i Palma lufthavn og følger med i bussen til jeres hotel i Paguera, som ligger ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen.

  Afrejse til Mallorca
 • Udflugt 1: Med “Appelsintoget” til  Sóller (inkl. frokost)

  Efter en halv times bustur er vi fremme ved togstationen tæt ved Palma by. Herfra tager vi den flotte tur med appelsintoget til Sóller. I løbet af en times tid bringer toget os – i adstadigt tempo – op mod Mallorcas nordvestlige side. Første del går ud over den frodige slette, der ligger nord for Palma, siden kører toget op gennem de fantastiske Tramuntana bjerge, indtil vi til sidst kommer ned i den frugtbare Sóller dal. Undervejs kører vi over gamle broer, igennem tunneller og skønne dale med appelsin-, citron-, mandel-, figen- og oliventræer og får den ene flotte udsigt efter den anden. Ved endestationen i Sóller er der en kort kaffepause, inden vi fortsætter med en hyggelig gammel sporvogn ned til den idylliske kystby Port Sóller. Her spiser vi frokost, og der bliver tid til at nyde den flotte strandpromenade og de naturskønne omgivelser, inden vi med bus kører ud af dalen tilbage mod Paguera.

  Udflugt 1: Med “Appelsintoget” til  Sóller (inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Togstrækningen Palma-Sóller regnes for at være den absolut smukkeste tur på Mallorca. Den smalsporede jernbane blev indviet i 1911 og de over 100 år gamle togvogne er stadig i brug den dag i dag. Banen er 27 km lang og blev i sin tid bygget for at lette transporten af appelsiner til Palma by. Port Sóller er et lille idyllisk fiskerleje med en naturhavn, beliggende nedenfor det bjergrige område på øens nordvestlige kyst, og den var et af de første turistrejsemål på Mallorca. Den gamle bydel i Sóller stammer helt tilbage fra 1300-tallet og har fået lov til at stå stort set uforandret, så atmosfæren er noget af det tætteste, man kommer på det oprindelige, autentiske Mallorca.
 • Udflugt 2: Palma by (inkl. frokost)

  Mallorca’s ”hovedstad” Palma de Mallorca er målet for dagens tur. I udkanten af den smukke by gør vi fotostop ved den gamle Bellver borg og nyder den fantastiske udsigt ind over Palma. Herefter kører vi en byrundtur, hvor rejselederen undervejs udpeger de forskellige seværdigheder. Vi sættes af tæt ved den imponerende katedral, som vi selvfølgelig skal ind og se. Herfra fortsætter vi til fods ind i den gamle bydel med de stemningsfyldte gader. Dagen afsluttes med frokost et hyggeligt sted.

  Udflugt 2: Palma by (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Palma de Mallorca er både øens og hele øgruppen Balearenes ”hovedstad” og har i dag godt 400.000 indbyggere, hvilket gør den til Spaniens 12. største by. Her er både en gammel bydel med de smalle og krogede gader, hyggelige plazaer, og shoppinggader med store varehuse og eksklusive forretninger. La Seu katedralen stammer helt tilbage fra 1229, men blev først færdiggjort i 1601. En større renovering blev foretaget i 1901, og her var den senere så berømte katalanske arkitekt Gaudi dybt involveret indtil han afbrød samarbejdet pga. af uoverensstemmelse med bygherren.
 • Udflugt 3: Valldemossa og kloster (inkl. frokost)

  Den maleriske bjergby Valldemossa på øens bjergrige vestside, er hovedmålet på denne tur.

  Tramuntana bjergene regnes for at være et af Mallorcas flotteste områder.

  I Valldemossa spiser vi frokost og besøger Karteuser klosteret, inden der bliver tid på egen hånd til at slentre rundt i den charmerende og velbevarede landsby. På hjemvejen kører vi ad den smukke kyststrækning, og gør kaffe-og udsigtstop på halvvejen.

  Udflugt 3: Valldemossa og kloster (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Landsbyen Valldemossa ligger smukt oppe i bjergene på Mallorca. Den lille fine by med den flotte arkitektur har altid tiltrukket mange besøgende, også den polske komponist Frédéric Chopin besøgte landsbyen i vinteren 1838/39. Han var her sammen med sin elskerinde, den franske forfatterinde George Sand (Lucile Aurore Dupin). De boede i det nedlagte Karteuserkloster, som blev opført i den sene middelalder, mens den nuværende bygning stammer fra 1700-tallet. Klostret blev bygget til Mallorcas helgen Santa Catalina Tomàs, der var født i Valldemossa.
 • Udflugt 4: Vingård (inkl. let frokost)

  Den frodige centrale del af Mallorca, er målet for dagens tur. Her besøger vi vingården Macia Batle, som er Mallorcas største og mest prisbelønnede vinproducent. Vi får en lille rundvisning på fabrikken, hvor vi får et godt indblik i hvordan produktionen foregår. Efterfølgende skal vi selvfølgelig smage på forskellige vine fra egen produktion. Senere kører vi ud til vingårdens egen finca (bondegård), hvor vi kommer helt tæt på de vinmarker som leverer druerne. Her hører vi lidt mere om vindýrkning og druesorter, inden vi får lidt at spise i de hyggelige og landlige omgivelser. Der vil være mulighed for at købe både vin og olivenolie med hjem.

  Udflugt 4: Vingård (inkl. let frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Macíá Batle og hans kone havde aldrig forestillet sig, at det sted, hans bedstefar byggede i 1856, ville blive en af de førende vingårde og mest kendte vinsagaer på Mallorca. I dag råder Macíá Batle over 70 hektar vinmarker og distribuerer sine vine til flere lande, heriblandt til 1 importør i Danmark.
 • To fridage til egen disposition:

  Tag eventuelt på en gåtur op til Fornells i Paguera’s vestlige ende, og nyd de smukke huse samt den enestående udsigt udover bugten og byen. Ikke for gangbesværede.

  En anden mulighed er at tage lokalbussen til Palma og bruge et par timer på shopping i de mondæne butikker i strøggaderne eller nyde stemningen i de smalle gader i den gamle bydel bag katedralen.
  Dagen kan også benyttes til et besøg på den kendte dansker Jacob Asbæks imponerende kunstgalleri udenfor den lille by Sa Coma, tæt på vores ferieby. Her går idyl, moderne kunst og smuk natur op i en højere helhed.

  To fridage til egen disposition:
 • Hjemrejse

  Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med fly. Herefter køres vi i bus tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det veldrevne og flotte 4-stjernede Hotel Valentin Reina Paguera. Hotellet ligger lige i centrum af Paguera, tæt på hovedgaden med gode shopping muligheder, og med under 5 min’s gang til den dejlige strand og den hyggelige strandpromenade, med et væld af restauranter og cafeer.

Valentin Reina Paguera er et såkaldt ”adult only” hotel og har et meget flot og hyggeligt pool-område, midt i en frodig suptropisk have. Der er aftenunderholdning flere gange om ugen, restaurant og barer. Derudover har hotellet både fitnesscenter og wellness center med sauna og spabad.

De velindrettede og flotte værelser har eget badeværelse, hårtørrer, safeboks, minikøleskab, gratis WIFI internet, aircondition, satelit-tv, kaffe/the faciliteter samt balkon.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse
• Dobbeltværelse med havudsigt
• Enkeltværelse standard
• Enkeltværelse med havudsigt

Se nærmere information om hotellet her: Hotellets egen hjemmeside(Engelsk)

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Mallorca kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/balearic-islands/mallorca

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Paguera brochure.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Dobbeltværelse med balkon og havudsigt 1.200,-
 • Dobbeltværelse med balkon til 1 person 1.400,-
Gælder 26-09-2023, 03-10-2023, 04-10-2023, 10-10-2023, 14-10-2023, 17-10-2023, 18-10-2023
 • Dobbeltværelse med balkon og havudsigt til 1 person 2.000,-
Gælder 02-10-2023, 09-10-2023
 • Dobbelværelse med balkon og havudsigt til 1 person 2.000,-

Afgange og priser

DatoDestinationLedige pladserFra pris
26/9Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra RandersFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
2/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra Kalundborg28.695,-BestilMere information
3/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra Randers & AalborgFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
3/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra Greve/Solrød28.695,-BestilMere information
4/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra HerningFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
9/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra Næstved & Greve/SolrødFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
10/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra FrederikssundFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
14/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra AarhusFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
17/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra BallerupFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
17/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra RoskildeFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
18/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Paguera fra OdenseFuldbooket, venteliste8.695,-Book på ventelisteMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de andre deltagere, fordi stort set alle kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på det samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.