Skip to main content

Seniorrejser til Ca'n Picafort forår 2022

På denne rejse oplever vi Mallorca på et tidspunkt, hvor varmen ikke er så voldsom. Mallorca er kendt for sit behagelige klima, det frodige landskab, sin fantastisk smukke natur med bjerge, sletter og charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning.

I løbet af ugen besøger vi blandt andet den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal selvfølgelig også besøge den fascinerende ”hovedstad” Palma, og opleve Chopins idylliske bjergby Valldemossa i Tramuntana bjergene og den frodige Soller dal med den charmerende kystby Port Sollér på øens vestkyst.

Vi bor på Mallorcas nordøstlige kyst, i byen Ca’n Picafort, som er kendt for sin afslappede atmosfære, en flot strandpromenade med masser af udeserveringer, og en af øens bedste strande med et fantastisk turkisblåt vand.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Vores koncept

Ugens program

Afrejse til Mallorca

Afgang med bus fra din valgte kommune til lufthavnen, hvorfra der flyves til Palma på Mallorca. (nærmere information om rejsetider følger senere). Vores danske rejseleder venter i Palma lufthavn og følger med i bussen til jeres hotel i Ca’n Picafort, som ligger ca. 50 minutters kørsel fra lufthavnen.

Udflugter
 

Til ”hovedstaden” Palma (inkl. frokost)

Palma de Mallorca er øens spændende og flotte ”hovedstad”, og denne dag skal bruges til at indsnuse lidt af den specielle afslappede storby atmosfære Palma er så kendt for. Vi starter med at køre en byrundtur, hvor rejselederen undervejs udpeger de forskellige seværdigheder og kvarterer. Derefter parkerer vi bussen ved havnen, tæt på den imponerende katedral, som vi også skal ind og se nærmere på. Herfra fortsætter vi til fods ind i den gamle bydel, med de stemningsfyldte gader, og gør stop ved udvalgte monumenter og pladser, inden vi til sidst spiser frokost et hyggeligt sted. Gåturene i Palma er sammenlagt på ca. 3 km.

Palma de Mallorca er både øens og hele øgruppen Balearenes ”hovedstad” og hovedsæde for den Baleariske lokalregering. Byen blev i sin tid grundlagt af Romerne og har i dag godt 400.000 indbyggere, hvilket gør den til Spaniens 12. største by. Den gamle bydel med de smalle gader bærer tydeligt præg af tiden under arabisk herredømme, og ikke langt derfra byder byen på store varehuse og eksklusive forretninger. Palmas store havn er både en driftig handelshavn, og en populær anløbshavn for store krydstogtskibe.

 

Op langs kysten (inkl. frokost)

Port de Alcudia

Denne dag kigger vi nærmere på Ca’n Picafort’s nærmeste omegn. Vi kører op langs Alcudia-bugten med de kilometer lange strande, til byen Alcudia, hvor vi slentrer lidt rundt i den hyggelige gamle bydel og får tid til en kop formiddagskaffe. Senere kører vi lidt længere mod nord, hvor der bliver ophold og frokost i den charmerende by Port de Pollenca.

Alcudia by er i dag nærmest vokset sammen med Port de Alcudia, som er en moderne by og en af øens største turistmagneter, specielt populær blandt nordeuropæiske børnefamilier. Den oprindelige by menes grundlagt af romerne og flere steder er der udgravninger som viser dens brogede historie. Port Pollenca var oprindeligt havneby til den gamle by Pollenca som ligger ca. 7 km inde i landet, tæt ved bjergene. Et udtryk for at man tidligere byggede hovedbyerne i rimelig tryg afstand fra datidens pirater. I dag er Port Pollenca en moderne kystby som fortrinsvis lever at turisme.

 

Til de smukke byer Port Sóller og Valldemossa og besøg på Chopin museet (inkl. frokost)

Udflugt til Valldemossa

Den maleriske bjergby Valldemossa på øens bjergrige vestside er hovedmålet på denne tur. På vejen dertil oplever vi den ene imponerende udsigt efter den anden, og vi fornemmer tydeligt hvorfor Tramuntana bjergene regnes for at være et af Mallorcas flotteste områder. I Valldemossa spiser vi frokost og besøger Chopin museet i det smukke kloster, inden der bliver tid på egen hånd til at slentre rundt i den charmerende og velbevarede landsby. På hjemvejen laver vi et kaffestop i den idylliske by Port Sóller, kendt for sin flotte naturhavn, og den smukke strandpromenade, hvor de gamle sporvogne stadig triller forbi.

Landsbyen Valldemossa ligger smukt oppe i bjergene på Mallorca. Den lille fine by med den flotte arkitektur har altid tiltrukket mange besøgende, også den polske komponist Frédéric Chopin besøgte landsbyen i vinteren 1838/39. Han var her sammen med sin elskerinde, den franske forfatterinde George Sand (Lucile Aurore Dupin). De boede i det nedlagte Karteuserkloster, som blev opført i den sene middelalder, mens den nuværende bygning stammer fra 1700-tallet. Klostret blev bygget til Mallorcas helgen Santa Catalina Tomàs, der var født i Valldemossa. Port Sóller var en af Mallorcas allerførste turistbyer, og er stadig en af de smukkeste og mest autentiske kystbyer.

 

Dragegrotten samt besøg på Majorica perlefabrik (inkl. frokost)

Denne dag skal vi besøge den berømte og imponerende grotte Cuevas del Drach (Dragegrotten) som ligger lidt syd for vores ferieby. I grotten er der stort set samme temperatur året rundt, og vi får en guidet rundtur hvor man gang på gang overraskes af de fantastiske formationer som det kalkholdige vand har skabt igennem årtusinder – dryp for dryp. Efter en god frokost kører vi mod byen Manacor, hvor vi skal se den kendte perlefabrik som fremstiller de verdensberømte Majorica perler, som anses for at være den tredje-fineste perle i verden. Vi hører om den specielle fremstillingsproces og får også mulighed for handle en ægte Mallorca souvenir.

Dragegrotten, den største og mest kendte hule, ligger lidt udenfor Porto Christo på Mallorcas østlige kyst. Cuevas del Drach-hulen rummer verdens største underjordiske sø – Martel søen. Selve hulen er 2400 meter lang, mens søen er 177 meter lang og 30 meter bred. Hulen har været kendt i århundreder, bl.a. er den beskrevet i 1338 af Roger de Rovenach. I 1896 opdagede den franske huleforsker Edouard-Alfred Martel en stor underjordisk sø, som siden kaldtes Martel-søen. Majorica perlerne er en af Mallorcas ældste og største eksportvarer. Siden starten i 1890 er fabrikken vokset og vokset, og er i dag et kendt ”brand” i stort set hele verden.

 

To fridage til egen disposition

Ca'n Picafort strandpromenade

Tag evt. en afslappende gåtur langs Can Picafort’s lange og flotte strandpromenade, som mod syd afsluttes ved den hyggelige og charmerende lystbådehavn, og nyd folkelivet fra en af de mange udeserveringer.

Du kan også besøge de nærliggende historiske udgravninger Necrópolis de Son Real. Den 1000 kvm store udgravning er unik for den vestlige del af Middelhavet og formodentlig Mallorcas ældste kirkegård, da den stammer helt tilbage fra 700 år før vores tidsregning.

Hjemrejse til Danmark

Vi kører i bus til lufthavnen, og der fortsættes til Danmark med fly. Herefter køres i bus tilbage til din kommune.

Ret til ændringer forbeholdes.

Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af turen, kræver vi, at man på rejsen er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne bære sin kuffert, og man skal kunne gå på trapper og brosten, og i øvrigt følge med på udflugternes gåture i et nogenlunde tempo. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov. 

Hotel information

Vi bor på det flotte og hyggelige 4-stjernede Hotel Gran Playa, lige i hjertet af Ca’n Picafort, kun 150 meter fra havet og strandpromenaden og tæt på den lange gågade, som er byens hovedstrøg. Hotellet er et Adult Only (kun for voksne) hotel og har et flot poolområde med jacuzzi, og en hyggelig udendørs terrasse med sofaer ved siden af baren, hvor der er underholdning de fleste aftener. Der er selvfølgelig elevator og restaurant og alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, safeboks, køleskab, aircondition, TV, kaffe/te faciliteter samt balkon. Gratis WIFI internet på hele hotellet.

Vælg mellem:
• Dobbelværelse
• Enkeltværelse
• Dobbeltværelse til 1 person

Hotellets egen hjemmeside (Engelsk)

 

Brochure

Her finder du vores Ca´n Picafort brochurer.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Afgange og priser

DatoDestinationLedige pladserFra pris
28/5Forårstur til Mallorca Can Picafort fra Vesthimmerland18.195,-Bestil
2/6Forårstur til Mallorca Can Picafort fra Frederikssund38.195,-Bestil
9/6Forårstur til Mallorca Can Picafort fra Lolland18.195,-Bestil