Skip to main content

Tryg rejse med Bella Rejser


Når vi i fremtiden byder dig velkommen har vi sikret at samtlige hygiejne- og sikkerhedsprocedurer er på højeste niveau under hele din rejse. Som altid kan du også i fremtiden slappe af og føle dig tryg, når du rejser med Bella Rejser, uanset om det er på flyrejsen, i transferbussen, på hotellet eller på vores udflugter.

Vi følger selvfølgelig de forskellige landes restriktioner og lokale myndigheders anvisninger og krav. Så længe Corona-epidemien varer, vil situationen sandsynligvis forandres, og vi opdaterer derfor informationen om vores procedurer løbende, og tager forbehold for eventuelle ændringer, som kan ske fremover.

                                               

Ved afrejsen

Når vi henter dig i din hjemkommune er bussen ekstra rengjort og alle overflader er blevet afsprittet før turen.
I lufthavnen er der selvfølgelig også meget fokus på hygiejne, og der bliver taget alle de forholdsregler myndighederne kræver. Flyselskaberne opfordrer til at man kun tager den mest nødvendige håndbagage med ombord.

På flyet

Ombordstigning foregår efter nye retningslinjer hvor man minimerer risikoen for kø. Alle fly anvender såkaldte HEPA-filtre som fanger 99,6 % af alle støvpartikler og luftbårne vira og bakterier.  En konstant nedadgående luftstrøm mindsker risikoen for krydskontaminering. Alt luft i kabinen er filtreret og fornyes hver 2.-3. minut.

På hotellet

Alle vore hoteller overholder de krav de lokale myndigheder stiller. Disse kan være lidt forskellige fra land til land, og tilpasses løbende situationen.
Fælles for alle hoteller er at der fokuseres på ekstra grundig rengøring, inkl. afspritning af alle kontaktflader, og håndsprit vil være tilgængelig i alle fællesområder.
I restauranten overholdes afstandskravene og madservering foregår typisk ved, at personalet står for servering af maden, enten fra buffeten eller ved bordene.
Også ved swimmingpoolen og på solterrasser vil der være afstandskrav og faste procedurer i forhold til rengøring af liggestole etc.

På udflugterne

Vores samarbejdspartnere følger de lokale myndighedskrav, hvilket kan variere lidt fra land til land. Vi har også egne rutiner med ekstra hygiejneprocedurer. Udflugtsbusserne er ekstra rengjort og håndsprit er tilgængelig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

Læs mere om efterårets rejser fra din by og kommune >>

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.