Skip to main content

Seniorrejser til Ca'n Picafort efterår 2024

Det nordlige Mallorca i Ca'n Picafort

Mallorca er kendt for sit behagelige klima, det frodige landskab, sin smukke natur med bjerge, charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. 

I løbet af rejsen besøger vi den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal også besøge ”hovedstaden” Palma, og opleve den gamle bydel i Alcudia. Derudover skal vi se nærmere på den kulinariske side af Mallorca og smage lidt af de mange specialiteter øen er kendt for.

Vi bor på det fl otte Hotel Gran Playa, beliggende på Mallorcas nordøstlige kyst, i Ca’n Picafort. Byen er kendt for sin flotte strandpromenade med masser af udeserveringer, og en af øens bedste strande med et fantastisk turkisblåt vand.

Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 

 

Søg rejse

Din rejse starter fra din kommune

Program

 • I bus til lufthavnen fra din kommune

  Fra din valgte kommune kører vi med bus til lufthavnen, og du får hjælp med check-in af vores lufthavnsguide, hvis der er brug for det.

  I bus til lufthavnen fra din kommune
 • Vi rejser til Mallorca

  Flyet går direkte til Palma på Mallorca, hvor vores danske rejseleder venter i lufthavnen og kører med i bussen til Hotel Gran Playa i Ca’n Picafort. Køretiden er cirka 50 minutter.

  Vi rejser til Mallorca
 • Udflugt 1: Til ”hovedstaden” Palma (inkl. frokost)

  Palma de Mallorca er øens spændende og flotte ”hovedstad”, og denne dag skal bruges til at indsnuse lidt af den specielle afslappede storby atmosfære byen er så kendt for. Vi starter med at køre en byrundtur, hvor rejselederen undervejs udpeger de forskellige seværdigheder og kvarterer. Vi parkerer ved havnen og går sammen imod den imponerende katedral, som vi også skal ind og se nærmere på. Herfra fortsætter vi til fods ind i den gamle bydel, med de stemningsfyldte gader, og gør stop ved udvalgte monumenter og pladser, inden vi til sidst spiser frokost et hyggeligt sted. Gåturene i Palma er sammenlagt på ca. 3 km.

  Udflugt 1: Til ”hovedstaden” Palma (inkl. frokost)
 • Udflugt 1 - fakta

  Palma de Mallorca er både øens og hele øgruppen Balearenes ”hovedstad” og hovedsæde for den Baleariske lokalregering. Byen blev i sin tid grundlagt af Romerne og har i dag godt 400.000 indbyggere, hvilket gør den til Spaniens 12. største by. Den gamle bydel med de smalle gader bærer tydeligt præg af tiden under arabisk herredømme, og ikke langt derfra byder byen på store varehuse og eksklusive forretninger. Palmas store havn er både en driftig handelshavn, og en populær anløbshavn for store krydstogtskibe.
 • Udflugt 2: Op langs kysten (inkl. frokost)

  På denne udflugt kigger vi nærmere på Ca’n Picafort’s nærmeste omegn. Vi kører op langs Alcudia-bugten med de kilometer lange strande, til byen Alcudia. Alcudia by er i dag nærmest vokset sammen med Port de Alcudia, som er en moderne by og en af øens største turistmagneter. Vi slentrer lidt rundt i den hyggelige gamle bydel og får tid til en kop formiddagskaffe. Senere kører vi lidt længere mod nord, hvor der bliver ophold og frokost, tæt ved den charmerende by, Port de Pollenca som oprindeligt var havneby til den gamle by Pollenca som ligger ca. 7 km inde i landet. I dag er Port de Pollenca en moderne kystby som fortrinsvis lever at turisme.

  Udflugt 2: Op langs kysten (inkl. frokost)
 • Udflugt 2 - fakta

  Alcudia by er i dag nærmest vokset sammen med Port de Alcudia, som er en moderne by og en af øens største turistmagneter, specielt populær blandt nordeuropæiske børnefamilier. Den oprindelige by menes grundlagt af romerne og flere steder er der udgravninger som viser dens brogede historie. Port Pollenca var oprindeligt havneby til den gamle by Pollenca som ligger ca. 7 km inde i landet, tæt ved bjergene. Et udtryk for at man tidligere byggede hovedbyerne i rimelig tryg afstand fra datidens pirater. I dag er Port Pollenca en moderne kystby som fortrinsvis lever at turisme.
 • Udflugt 3: En smag af Mallorca (inkl. frokost)

  En lidt anderledes dag, hvor vi skal tæt på den kulinariske side af Mallorca. På en lille finca (landsted) skal vi spise os igennem et udvalg af de mange specialiteter øen byder på. Nogle af delikatesserne kender du sikkert, andre vil givetvis være nye. Alt er dyrket og fremstillet på Mallorca, og det kan være oliven, spansk skinke, ost, coca, som er en slags mallorquinsk pizza og ikke mindst den berømte sobrasada, en krydret mallorquinsk pølse. Udvalget varierer lidt afhængig af årstiden og noget er færdiglavet, andet tilberedes på stedet. Vi skal også selv hjælpe med til at lave en af retterne. En oplevelse rigere, kører vi tilbage til hotellet først på eftermiddagen.

  Udflugt 3: En smag af Mallorca (inkl. frokost)
 • Udflugt 3 - fakta

  Selvom turismen er Mallorcas klart største erhverv, så er landbrugsproduktion ganske betydelig og står for 11 % af beskæftigelsen. Før i tiden var det mest mandler og appelsiner øen var kendt for, men i dag har nye kræfter sat gang i en masse kreativitet, hvor navnlig vinproduktionen er blevet anerkendt for sin fremragende kvalitet. Øens behagelige klima gør at næsten alt kan dyrkes, og nogle ting kan endda høstes flere gange om året. Det man i dag oftest ser på markerne, er mandel- og figentræer samt vinstokke, majs, ris, grøntsager, kartofler og korn. Sidstnævnte dyrkes oftest ind imellem mandel- og figentræerne, og det er derfor sjældent man ser en mejetærsker på Mallorca.
 • Udflugt 4: Dragegrotten (inkl. frokost)

  Denne dag skal vi besøge den berømte og imponerende grotte Cuevas del Drach (Dragegrotten) som ligger lidt syd for vores ferieby. Cuevas del Drach-hulen rummer verdens største underjordiske sø – Martel søen. Selve hulen er 2400 meter lang, mens søen er 177 meter lang og 30 meter bred. Vi går en tur i grotten, hvor man gang på gang overraskes af de fantastiske formationer som det kalkholdige vand har skabt igennem årtusinder. Efter en god frokost i Porto Cristo, kører vi tilbage til hotellet.

  Udflugt 4: Dragegrotten (inkl. frokost)
 • Udflugt 4 - fakta

  Dragegrotten, den største og mest kendte hule, ligger lidt udenfor Porto Christo på Mallorcas østlige kyst. Cuevas del Drach-hulen rummer verdens største underjordiske sø – Martel søen. Selve hulen er 2400 meter lang, mens søen er 177 meter lang og 30 meter bred. Hulen har været kendt i århundreder, bl.a. er den beskrevet i 1338 af Roger de Rovenach. I 1896 opdagede den franske huleforsker Edouard-Alfred Martel en stor underjordisk sø, som siden kaldtes Martel-søen.
 • To dage til oplevelser på egen hånd:

  Tag evt. en afslappende gåtur langs Can Picafort’s lange og flotte strandpromenade, som mod syd afsluttes ved den hyggelige og charmerende lystbådehavn, og nyd folkelivet fra en af de mange udeserveringer. Du kan også besøge de nærliggende historiske udgravninger Necrópolis de Son Real. Den 1000 kvm store udgravning er unik for den vestlige del af Middelhavet og formodentlig Mallorcas ældste kirkegård, da den stammer helt tilbage fra 700 år før vores tidsregning.

  To dage til oplevelser på egen hånd:
 • Hjemrejse

  Når det er blevet tid til at sige farvel til Mallorca, kører vi i bus til lufthavnen og fortsætter med direkte fly til Danmark. Her venter vores bus på at køre dig tilbage til din kommune.

 • OBS!

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Dagsprogram fremsendes ca. 3 uger før afrejse.

  For yderligere information og bestilling – ring:  27313705 eller send en mail til: info@bellarejser.dk

  Vigtigt: For at alle kan få det optimale ud af rejsen, kræver vi, at man som deltager er 100% selvhjulpen. Det vil bl.a. sige at man selv skal kunne håndtere sin kuffert, man skal kunne gå på trapper og i øvrigt kunne følge med på udflugternes gåture som ofte er på mellem 3 og 5 km. Vores rejseleder skal varetage hele gruppens behov, og kan desværre ikke hjælpe og assistere ved individuelle behov.

Kort

Hotel information

Vi bor på det flotte og hyggelige 4-stjernede Hotel Gran Playa, i hjertet af Ca’n Picafort. Hotellet ligger blot 150 meter fra havet og strandpromenaden og tæt på den lange gågade, som er byens hovedstrøg.

Hotellet er et Adults Only (kun for voksne) hotel og har et flot poolområde med jacuzzi, og en hyggelig udendørs terrasse med sofaer ved siden af baren, hvor der er underholdning et par aftener i løbet af ugen.

Der er selvfølgelig elevator og restaurant og alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, safeboks, køleskab, aircondition, TV, kaffe/te faciliteter samt balkon. Gratis WIFI-internet på hele hotellet.

Vælg mellem:
• Dobbeltværelse med balkon
• Dobbeltværelse til 1 person med balkon

Se nærmere information om hotellet her: www.thbhotels.com/public/hotel-gran-playa-can-picafort

Vejrdata

"Intet er så uforudsigeligt som vejret", særligt i disse tider. Men da mange spørger om hvordan vejret er på de forskellige tidspunkter, våger vi alligevel at give dig en indikation af hvilket vejr du kan forvente. 

Vi kan naturligvis hverken garantere sol eller varme og vil du have en aktuel vejrudsigt for Mallorca kan du se den her: https://www.vejreti.com/europe/spain/balearic-islands/mallorca

 

(kilde: www.vejreti.com dato: 11-2022)

Brochure

Her finder du vores Ca´n Picafort brochurer.
Skulle du opleve problemer, eller vil du gerne have vores brochure tilsendt med post - kan du kontakte os her

Vores koncept

Tilvalg og tillægspriser

Udflugter og valgmuligheder

 • Administrationstillæg
  Administrationstillæg Der opkræves et obligatorisk administrationstillæg på kr. 95 per rejsende. Dette dækker bl.a. udvidet ansvarsforsikring som Bella Rejser i henhold til Pakkerejseloven tegner til alle gæster gennem Gouda Rejseforsikring samt gebyr til Rejsegarantifonden.

   

  Bemærk: Administrationstillæget er obligatorisk - og kan ikke fravælges.

  Pris: 95,-

Værelsesvalg og andet

 • Dobbeltværelse med balkon 0,-
 • Enkeltværelse med balkon 1.300,-
 • Dobbeltværelse med balkon til 1 person 1.650,-

Afgange og priser

Se vores komplette udvalg af Seniorrejser til Ca'n Picafort efterår 2024 her. Vær opmærksom på, at
dagsprogrammerne kan variere for forårs- og efterårsrejser.

DatoDestinationLedige pladserFra pris
4/9Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra HolbækMere end 89.995,-BestilMere information
10/9Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra Skive og HerningMere end 89.995,-BestilMere information
11/9Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra Rødovre og HvidovreMere end 89.995,-BestilMere information
18/9Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra Hørsholm og RudersdalMere end 89.995,-BestilMere information
20/9Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra Nordfyn & MiddelfartMere end 89.995,-BestilMere information
2/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra Greve, Solrød & KøgeMere end 89.995,-BestilMere information
18/10Se afrejsestederEfterårstur til Mallorca Can Picafort fra Skanderborg-Odder og AarhusMere end 89.995,-BestilMere information
4 grunde til at tage på en Bella rejse
1. DET ER LET

Du bliver hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt i dit lokalområde og kørt til lufthavnen. Her er der hjælp til check-in og bagageaflevering, så vi er sikre på at du får en god start på rejsen. Ved hjemrejsen bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

2. DET ER HYGGELIGT

Du falder nemt i snak med de øvrige deltagere, fordi I er flere som kommer fra samme lokalområde. Vi spiser sammen minimum to gange dagligt, tager på fælles ture og bor på samme hotel. Vores fokus er skønne oplevelser og socialt samvær.

3. DER ER ANDRE SOM DIG

Det er ikke afgørende, om du har en rejsemakker eller ej. Med vores grupperejser kan du holde ferie sammen med andre jævnaldrende – både par og enlige. Mere end hver tredje af vores gæster møder nye mennesker, som de ser igen efter hjemkomsten.

4. DET ER TRYGT

Din danske rejseleder er med hele ugen, så du får oplevet de bedste ting rejsemålet har at byde på. Hotel, måltider og udflugter er arrangeret og betalt på forhånd, og tingene foregår i et behageligt tempo. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde ferien.